Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бойова нічия юнаків Мукачева та Ужгорода
22:05
Бойова нічия юнаків Мукачева та Ужгорода
Гра юнацьких складів між ДЮФК «Мукачево» та ФК «Ужгород» мала принципове значення.

Бойова нічия юнаків Мукачева та Ужгорода Перемога мукачівців у цій грі давала їм шанс достроково стати чемпіонами Закарпаття.

Із перших хвилин гри футболісти Мукачева заволоділи ініціативою, даючи зрозуміти, що тільки перемога влаштовує господарів поля. Вже на 2-й хвилині Василь Василинець отримав нагоду відкрити рахунок, але не зумів переграти воротаря. Мукачівці далі продовжили контролювати м’яч, створюючи небезпечні моменти у воріт суперника. Але воротар ужгородців Ерік Гречка залишався на висоті виграючи дуелі в нападників суперника. Він вправно справлявся з ударами в площину Артема Баятяна, який частіше всіх загрожував його воротам.

За перші двадцять хвилин гри ужгородці зрідка покидали власну половину поля, ні разу не створивши небезпечного моменту у воріт суперника. Футболісти Мукачева дотримувались ігрової дисципліни, домінували на полі, розігруючи чудові комбінації. Особливо в складі Мукачева виділялись Даніел Болдог та Артур Баятян, які неодноразово організовували небезпечні моменти.

В другій половині першого тайму гра вирівнялась і перейшла в середину поля. Ужгородці активізувались, створили кілька атак. Після першого кутового мали змогу відзначитись, але удар головою з двох метрів пролетів над поперечиною. На 25-ій хвилині ужгородці мали чудову нагоду забити, але нападник не скористався помилкою в захисті мукачівців і опинившись перед воротарем пробив вище воріт.

Наприкінці першого тайму господарі знову заволоділи ініціативою, але всі їх намагання відкрити рахунок зводив нанівець воротар, який демонструючи свої здібності, надійно захищав ворота.

З початком другого тайму ДЮФК «Мукачево» почав атакувати великими силами і на 41-ій хвилині досягли свого. Артур Баятян вийшов один на один з голкіпером, відкинув м’яча на вільного Василя Василинця і той переправив його в пусті ворота. На 53-ій хвилині той же Василинець міг подвоїти рахунок, але не попав по мячу з вигідного положення. А через хвилину вже ужгородці організували атаку і тільки майстерність кіпера Владислава Чайки врятувала господарів від голу.

На 55-ій хвилині арбітр Анатолій Гал призначає пенальті, яке викликало незадоволення в керівництва команди господарів. Але арбітр свого рішення не міняє. У м’яча Девід Ніцкулич. Пробиває сильно в кут воріт і рахунок стає нічийним 1:1.

Після цього гра стала більш напруженішою і нервовою. Команди почергово володіли ініціативою, мали нагоди забивати, але втома давалася взнаки. Темп гри впав і фінальний свисток арбітра зафіксував нічию 1:1.

ФК «Мукачево» продовжує лідирувати в чемпіонаті випереджаючи ФК «Севлюш» на три очки. Але щоб досягнути звання чемпіона, доведеться здобувати очки в останньому турі в Берегові.


Стадіон: «СОК – ДЮСШ» Мукачево
Глядачів – 150 Температура: + 15

Арбітр – Анатолій Гал (Виноградів)
Асистенти – Юрій Яцкович, Едгар Міндас (Виноградів)
Делегат матчу – Олександр Чегіль (Берегово)


ДЮФК «Мукачево» – ФК «Ужгород» 1:1

Голи: Василинець, 41 - Ніцкулич, 55 (пенальті).

ДЮФК «Мукачево»: Юрій Андрушко, Павло Ковачик, Юрій Василиженко, Іван Панющик, Василь Зан, Денис Віпторобський, Даніель Болдог, Мирослав Русин, Олександр Шульга, Артем Баятян, Василь Василинець
Запасні: Владислав Чайка, Іван Орбан, Дмитро Пинзеник
Тренер: Іван Фізер

ФК «Ужгород»: Ерік Гречка, Дмитро Опаленик, Юрій Опаленик, Дмитро Задихайло, Дмитро Бурянський, Юрій Комарницький, Томаш Нодь, Девід Ніцкулич, Євген Колобов, Сергій Крачковський, Михайло Янцо
Запасні: Дмитро Лукач, Андрій Рішко, Артур Плиска, Андрій Касаткін, Ростислав Андрусь, Богдан Зирін, Андрій Іонін, Крістіан Федака
Тренер: Ігор Гарлач
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1139 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: