Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бойова нічия юнаків Вільхівців та Тернова
21:49
Бойова нічия юнаків Вільхівців та Тернова
23 серпня на місцевому стадіоні у Вільхівцях зустрічалися однойменні господарі та гості з Тернова.

Бойова нічия юнаків Вільхівців та Тернова Однозначним фаворитом вважалися господарі, адже вони були у верхній частині турнірної таблиці.

Гра почалася з масових атак Вільхівців. З кожною хвилиною натиск на ворота Тернова ставав більшим. І зрештою господарі свого добились. На 8-ій хвилині Іван Бойко відкрив рахунок у матчі. На цьому ФК «Вільхівці» не зупинились і вже на 12-ій хвилині Бойко Іван з пенальті оформив дубль. І коли здавалося, що гра вже зроблена, гравці Тернова здійснили справжній «камбек» перевернувши тим самим все з ніг на голову. В результаті Данило Галач відновив паритет на табло зробивши дубль у ворота Вільхівців на 14-ій та 29-ій хвилинах. Особливо хочеться відмітити другий гол Галача. Це був прекрасний постріл з штрафного удару у самісіньку дев’ятку з 20-ти метрів.

Другий тайм нічим цікавим не вирізнявся. Вся гра обох команд точилась в центрі поля і моментів майже не було. І так тривало до 51-ої хвилини. Саме тоді той таки Данило Галач заробив пенальті для своєї команди. А реалізував вирок арбітра Василь Палінкаш. 3:2 на користь гостей.

Після пропущеного голу. Господарі ринулися забивати. І за 8 хвилин до закінчення матчу зрівняли рахунок у грі. Герой матчу Іван Бойко був найспритнішим у штрафному майданчику гостей і забив свій третій м’яч у цій грі.

Матч так і закінчився з рахунком 3:3. Юнаки подарували глядачам видовищну гру.


Арбітр – Рогач Ян
Асистенти арбітра – Головей Еміл, Дьордь Назар
Інспектор – Жбора Георгій

ФК «Вільхівці»- ФК «Терново» 3:3

Голи: Бойко, 8,12,62 - Галич, 14, 29, Палінкаш, 51.

«Вільхівці»: Беложсін В, Чонка М,Куцин В, Бойко І, Томишинець В, Габор І, Куцин В, Чопик І, Боборико Е, Гаузберчер Є, Лавришин А.

«Терново»: Костевіич С, Дикун Є, Шкорка В, Маркуц М, Палінкаш В, Кіра І, Келемеш О, Каптола Р, Маркуц Р, Аліферов В, Галач В.

Попередження- не було

Вилучення- не було
Олександр Бодня

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 744 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: