Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бойова нічия Мукачева та Оболоні (ФОТО)
20:40
Бойова нічия Мукачева та Оболоні (ФОТО)
Одне з найцікавіших протистоянь у цьому турі відбулось у Мукачеві, до якого завітала команда з Хуста.

Бойова нічия Мукачева та Оболоні (ФОТО) У першому колі юні мукачівці зуміли переграти пивоварів на їхньому полі 2:4, але зараз команди підійшли до цього матчу в іншому стані. У господарів на лаві запасних був лише один польовий гравець, тоді як у хустян дев'ять чоловік.

Початок матчу був за гостями, які набагато частіше били по воротам. Спочатку Росоха та Браєр били з середньої дистанції, але не точно. Ще одного разу Мадяр подав у штрафну, Вурста скинув партнеру, а Росоха з 15 метрів вдарив трохи вище рамки. Найбільш гострим виявився удар Росохи головою з семи метрів, після подачі Василя Пилипа, та м'яч пройшов біля ближньої дев'ятки.

Мукачівці традиційно більше комбінували в середині поля, але програвали боротьбу на підступах до чужої штрафної. Та все ж їм першими вдалось відкрити рахунок. Сільваші, після стандарту біля своїх воріт, посилає м'яч сильно вперед, а Нурієв, в ході контрвипаду, виграє швидкісний забіг у Мункачі і переграє Бучка. 1:0.

Цей гол був не очікуваним для гостей, так як до цього моменту захист працював без збоїв. Та через п'ять хвилин Оболонь пропускає вдруге. Бако з лівого краю прострілює, Нурієв у боротьбі із захисником не зумів пробити на ближній стійці та м'яч відскакує в район одинадцяти метрів, де чатував самотній Рацин, який розстрілює воротаря. 2:0.

Ефективність атак сприятливо подіяли на господарів і вони заграли з більшою впевненістю. Однак в додатковий до першого тайму час гості провели гол у роздягальню. Мадяр подав справа , а Ігор Пилип залишившись без нагляду спокійно прийняв передачу і сильно пробив з 12 метрів. 2:1.

Перерва краще вплинула на пивоварів і вони активніше йшли вперед, щоб відігратися. Удар Росохи зі штрафного пройшов чуть вище перекладини. Після подачі з кутового кіпер ДЮФК у боротьбі з суперником випустив м'яч з рук і Хуст забив гол, однак арбітр сигналізував про напад на воротаря. Черговий крос від Мадяра з лівого краю потрапив у прижату руку захиснику, який знаходився у штрафній, та суддя винагородив хустського крайка попередженням за емоційне вимагання пенальті. На 55-ій хвилині зелено-білі у схожій манері могли забити і другий гол та після подачі Мадяра, удар Ігора Пилипа на дальній стійці Сільваші прийняв на себе, а добивання заблокували захисники.

Та господарі не надовго відвели загрозу від своїх воріт. Ігор Пилип відгукнувся на передачу з центру поля і втікав на побачення з голкіпером та Гогерчак не встигаючи за ним, вже у штрафній штовхнув нападника. Вирок арбітра виконав Росоха точно пробивши з одинадцяти метрів у верхній кут. 2:2.

Гра носила нервовий характер, із великою кількістю боротьби. Гості поступово вводили свіжі сили на поле, які більш продуктивно відпрацювали на захист, ніж на атаку. Підопічні Сільваші лише одного разу змогли обійти захист суперника, коли Рацин вибігав практично на одного воротаря та Мункачі наздогнав його і вже у штрафній відібрав м'яч.

Останні десять хвилин тренери обох команд проводили біля самої бровки, активно керуючи діями гравців на полі. Вже у додані хвилини Оболонь подала кутовий і голкіпер граючи на виході, у боротьбі з суперником, знову не втримав круглого у руках, за межами воротарської зони, та арбітр не зарахував гол.

Нічия більше задовольнила Оболонь, яка йде на другому місці. Мукачево не зуміло втримати гольову перевагу у два м'ячі і тепер відстає від першого місця вже на сім пунктів.   
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Михайло Лялюк, Андрій Ницлик
4-й арбітр – Вадим Рубей
Делегат матчу – Іван Кампов
 
м. Мукачево, стадіон СОК ДЮСШ
Глядачів 100
 
ДЮФК Мукачево – ФК «Оболонь» Хуст 2:2

Голи: Нурієв, 30, Рацин, 36 – Пилип, 45+2, Росоха, 59 (з пен.)

Мукачево: Золтан Сільваші-молодший, Іван Веждел, Руслан Гогерчак, Віталій Трачук, Іван Данканич, Олександр Бако, Михайло Трухан, Дмитро Рацин, Дмитро Антошин (Роман Гитик, 57), Віктор Пилип, Анатолій Нурієв.
Запасні: Володимир Дядюк.
Тренер – Золтан Сільваші.

Оболонь: Ярослав Бучок, Олександр Браєр (Віталій Симулик, 81), Микола Вурста, Ярослав Мадяр (Річард Петрушко, 63), Віктор Микуляк, Віталій Міллер (Михайло Алексик, 63), Сергій Панця, Василь Пилип, Микола Росоха, Ігор Пилип (Даніел Барна, 75), Йосип Мункачі.
Запасні: Володимир Гарастей, Антон Вайнарух, Олександр Макарусь, Тарас Форкавець, Роберт Пилип.
Тренер – Олександр Браєр.

Попередження: Данканич, 38, Веждел, 90+2 – Мадяр, 49, Бучок, 88.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1124 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: