Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Бойова нічия на радість фанів зі Свалявщини (ФОТО)
12:50
Бойова нічия на радість фанів зі Свалявщини (ФОТО)
Про те, як футболісти «Плоского» вистояли під натиском опонентів із Ужгородського району, читайте далі.

Бойова нічия на радість фанів зі Свалявщини (ФОТО) На відміну від свого попереднього матчу, в цьому двобої, хоча й незначним, фаворитом вважались «Великі Лази», які мають більший досвід виступу в Лізі чемпіонів Закарпаття. З огляду на це, команда обрала вже більш атакувальну модель гри. Та в пориві наступальних дій, які не мали логічного завершення, команда з Ужгородщини на 3-й хвилині пропустила контратаку лівим флангом. На її завершенні Липишин влучив у ближній кут та Галаговець зреагував.

Через сім хвилин після навісу з кутового з правого флангу Мателешка захисники «Плоского» винесли м’яч за межі карної зони, та його підхопив Гаврилешко й влучив у правий верхній кут. Воротар правильно обрав позицію й зреагував. Ще небезпечніше було на 16-й хвилині за наслідками атаки по центру зі зміщенням до правого флангу. На її завершенні Гаврилешко коротко віддав під удар Мицьку й Олександр влучив у ближній правий нижній кут. Голкіпер у стрибку відбив цей постріл.

Через дев’ять хвилин плосківці невдало вкинули з-за бокової, недалеко від своїх воріт, чим скористався Віктор Зубанич, який перехопив і віддав у центр штрафного майданчика на Мателешка. Олег, за наслідками боротьби з опонентом, впав у карній зоні, та арбітр дозволив продовжити гру. Гаврилешко знову підхопив круглого й із 14-ти метрів цілив у ближні лівий кут, та той полетів над поперечиною.

На 40-й хвилині «Великі Лази мали найкращу нагоду забити гол, мабуть у цілому матчі. Спочатку Тарас Плиска на завершенні атаки лівим флангом виконав удар-простріл у дальній лівий кут. М’яч з відскоком від газону перелетів голкіпера й влучив у стійку, від якої зрикошетив у воротарський майданчик. Віктор Зубанич цілив, другим темпом потужно й влучно, у лівий верхній кут, та суперника від голу врятувала поперечина. Через п’ять хвилин плосківці вирвались у контратаку правим флангом із поступовим зміщенням до лівого краю, за активної участі Липишина, Туряниці та Русина. Євген завершив її ударом із 27-ми метрів поруч із ближньою стійкою.

У другому таймі футболісти «Плоского» трохи вирівняли ситуацію й мали кілька нагод, щоб вирвати перемогу. Та першими могли відзначитись їх опоненти. На 56-й хвилині Назаренко, на завершенні атаки правим флангом, виконав навісну передачу на одинадцять метрів на Зубанича, а Віктор замкнув її ударом головою в правий верхній кут. Воротар у стрибку перевів на кутовий. Після розіграшу кутового з правого флангу Мателешко навісив на ближній край штрафного майданчика на Мицьку, а Олександр верхом переадресував лівіше, в центр штрафної на Шандора. Та на влучний удар головою Євгена зреагував голкіпер, який вдало обрав позицію.

На 71-й хвилині Липишин, на завершенні наступу лівим флангом зі зміщенням до центру, коротко віддав на Халенка, який ударом із 10-ти метрів пробив повз ближню стійку. Через одинадцять хвилин нова атака по центру, на фініші якої Русин, з передачі Липишина, влучно пробив із 18-ти метрів, та Галаговець знову зреагував. Ще через дві хвилини відбулось загострення біля протилежних воріт за наслідками атакувальної дії правим флангом зі зміщенням до центру. Куцик заробив право на штрафний. Роман Плиска потужним ударом із 17-ти метрів влучив у рамку. Воротар, не ризикуючи відбив його кулаками.

На 90-й хвилині був останній шанс уникнути сухого рахунку. Атака віялом із поступовим зміщенням із правого флангу на лівий край, за участю Дмитра Зубанича, Олександра Мицьки, Гаврилешка та Куцика, завершилась навісом В'ячеслава зліва у штрафний майданчик на іншого Зубанича. Та удар Олександра під поперечину відбив воротар. Нічия залишає обом колективам непогані шанси для виходу з групи, як мінімум із другого місця. Та для цього в 3-му турі бажано забивати голи й перемагати.     
 
 
Арбітр – Андрій Сімку
Асистенти – Золтан Кота та Соболч Алмаші
 
с. Заріччя, стадіон «Колос», + 9 градусів, хмарно з проясненнями, 50 глядачів
 
«Великі Лази» – «Плоске» – 0:0

«Великі Лази»: Юрій Галаговець, Тарас Плиска, В'ячеслав Куцик, Дмитро Зубанич, Тарас Плиска, Олег Мателешко, Олександр Мицька, Євген Шандор, Віктор Зубанич, Анатолій Гаврилешко, Сергій Назаренко.
Запасні: Юрій Ряшко, Юрій Кашка, Іван Мицька, Михайло Мотильчак.
Тренери – Іван Ковач та Йосип Микуланинець.

«Плоске»: Б. Липишин, Олександр Куштурний, В. Дубей, Степан Гавран, В. Мориляк, Д. Бочко, Мирослав Куштан, Євген Сакс, Євген Русин, В. Туряниця, Я. Халенко.
Запасні: Володимир Чанда, В. Малярчик, С. Якович, М. Грабарь.
Тренер – В. Мориляк.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 932 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Русин  
0
Автор матеріалу, ти канешно молодец шо настрочив так много) но Плоске виглядало не хуже Лазів + Заголовок статті не відповідає дійсності.

الاسم *:
Email *:
كود *: