Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Бойова нічия СДЮСШОР U15 та "УФК-Карпат" U15 (ФОТО)
13:21
Бойова нічия СДЮСШОР U15 та "УФК-Карпат" U15 (ФОТО)
Слідом за старшими командами на поле вийшли гравці вікової категорії U-15.

Бойова нічия СДЮСШОР U15 та
Юні ужгородці зустрічались із беззаперечним лідером своєї вікової категорії. Тож настрій на цей поєдинок був по справжньому бойовим.
 
Команди розпочали матч з розвідки. Гравці не спішили бігти в атаку. Вся гра точилась в центрі поля. Ближче до п’ятнадцятої хвилини ініціатива перейшла до СДЮСШОР. Активними у складі господарів на полі були Роботишин, Бакша та Мердєєв. Вони не боялись брати на себе ініціативу та нав’язувати боротьбу на кожному клаптику поля.

Львів’яни тільки в середині першого тайму згадали, що це саме вони фаворити зустрічі і лідери своєї групи. Карпати перехопили ініціативу до своїх рук, а точніше ніг. Диригентом атак гостей був колишній гравець СДЮСШОРа Денис Слюсар. Також окрім нього активністю вирізнялись капітан гостей Дідик Роман та Бойчук Олег. У плані стовідсоткових гольових моментів говорити не приходиться, адже їх не було. Чудово діяли гравці захисту як в одній, так і в іншій команді.
 
Здавалося, що в другому таймі гравці обох колективів побіжать вперед відкривати рахунок у грі, але такого не трапилось. Гра в основному проходила в центральній частині поля і в тих рідких епізодах коли справа могла дійти до реальних гольових нагод, прекрасно діяли захисники. Можна згадати потенційно небезпечний штрафний удар СДЮСШОР. Бакша Мартін з двадцяти метрів мав чудову позицію аби забити гол. Але удар зі стандарту в нього явно не вийшов і круглий полетів значно вище воріт.

У складі гостей на небезпечні ударні позиції виходили Мокрик Мар’ян та Дідик Роман, але захисники ужгородців Федак Юрій, Мігалко Адріан та Мукомел Євген діяли надійно та не дозволяли пробивати по воротам Дмитра Кашки.
 
Як підсумок, безгольова нічия СДЮСШОР та «УФК-Карпати», яка судячи з розвитку подій на полі підходила обом наставникам команд.

 
Арбітр: Маковій Євген.
Асистенти арбітра: Лялюк Михайло, Вовчанський Ілля.
Інспектор: Митровський Михайло.

СДЮСШОР Ужгород – «УФК-Карпати» Львів 0:0
 
СДЮСШОР Ужгород: Кашка Д, Федак Ю, Мігалко А, Дзоф В, Мукомела Є, Бакша М, Роботишин В, Швиденко Д, Мердєєв В, Дочинець Р, Зізич А.
Запасні: Луцьо І, Коваль С, Митро О, Герзанич О, Томашук М, Шелемончак Р, Марковел М.
Тренер: Мухлинін Володимир
 
«УФК-КАРПАТИ» Львів: Яблонський А, Фокащук Н, Балог Я, Буртник В, Слюсар Д, Стень С, Сущак Н, Раделицький Ю, Бойчук О, Дідик Р, Мокрик М.
Запасні: Борисенко В, Пазеняк В, Пазеняк Ю, Лубовський Д,Подчешинський І, Гулевський Д, Яремчук В.
Тренер: Павліш Тарас
Панченко Артем
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 780 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: