Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Бойова нічия СДЮСШОР U16 та BRW-BIK U16 (ФОТО)
20:39
Бойова нічия СДЮСШОР U16 та BRW-BIK U16 (ФОТО)
20 травня на стадіоні "Спартак" проходив матч ДЮФЛУ 17 туру в якому "СДЮСШОР" приймав "BRW-BIK" з Володимира Волинська.

Бойова нічия СДЮСШОР U16 та BRW-BIK U16 (ФОТО)
Ще на самій розминці перед матчем було помітно, що для господарів цей матч буде надпринциповим, адже готувались вони до поєдинку з усією серйозністю. У турнірній таблиці ужгородці перед матчем займали 10-е місце, а гості являються міцним середняком вищої ліги і посідають 5-е місце. З огляду на турнірне становище можна було зробити висновок, що "BRW-BIK" однозначний фаворит.
 
Але на футбольному полі, як то кажуть, всі рівні. І вже з перших хвилин ужгородці неочікувано для гостей взяли гру під свій контроль і впевнено контролювали м'яч. Активними у дебюті матчу у складі СДЮСШОРівців були Олень Максим, який вигравав в центрі поля всі підбори та розпочинав атаки своїх партнерів та Ференцик Вадим, який був напрочуд активним у фланговій грі. Від Вадима неодноразово надходила небезпека і його простріли у штрафний майданчик гостей були гострими. Нажаль на останньому рубежі гра в підопічних В'ячеслава Пінковського не зовсім виходила, адже в першому таймі стовідсоткових нагод у складі СДЮСШОРівців так і не було.
 
Починаючи з 20-ї хвилини "BRW-BIK" згадав, що це саме вони формальні фаворити зустрічі і почав перебирати ігрову ініціативу до своїх ніг. У складі гостей можна виділити правого півзахисника Юхно Арсена через якого проходила вся гра волинян. Реальних гольових можливосте не було і в гостей, адже в потрібні моменти захист СДЮСШОРівців діяв надійно, не даючи розігратись ключовим гравцям команди "BRW-BIK". Можна згадати напівмомент гостей, який відбувся на 38-й хвилині. Кушмерук Олександр небезпечно пробивав по воротам противника з кута штрафного майданчика, але м'яч пролетів мимо воріт. В результаті перший тайм так і завершився гольовою засухою з боку обох команд.
 
На другий тайм команди вийшли напрочуд зарядженими на боротьбу. Було багато фолів в центральній частині поля. Гравці боролись за кожен м'яч і не бажали поступатись. На 53-й хвилині гості мали стовідсотковий момент для взяття воріт. Захисник ужгородців Ковтонюк Едуард не вдало та слабо віддавав пас на свого воротаря і нападник "BRW-BIK" Кушмерук Олександр перехопив круглого та вибіг один на один, але переграти воротаря СДЮСШОРа Чутору Юрія не зміг, і пробив значно вище воріт.
 
Після цього моменту ужгородці активізували свої дії і це принесло їм результат. На 65-й хвилині Рацин Іван обіграв свого противника і зробив простріл з лівого флангу, на який відгукнувся Лаб'як Юрій. Останній прекрасно зорієнтувався і в падінні головою відкрив рахунок в цьому матчі і вивів свою команду вперед – 1:0.
 
Після пропущеного голу гості побігли вперед відновлювати паритет на табло. Вони значно мобілізувались. І зрештою це принесло їм свої плоди. На 75-й хвилині після довгого кросу Мартинюк Олександр прекрасно зіграв на другому поверсі, виграв верхову боротьбу і головою пробив у ближній від воротаря кут. Чутора Юрій не зміг впоратись з цим ударом і м'яч влетів у сітку воріт – 1:1.
 
Матч так і завершився з справедливою нічиєю. Хоча гра яку продемонстрували підопічні В'ячеслава Пінковського показала, що ужгородці не по праву посідають останнє 10-те місце в турнірній таблиці.

 
Арбітр: Файда Василь
Асистенти арбітра: Вовчанський Ілля, Томаш Бабич.
Інспектор: Маєревич Ярослав.
 
СДЮСШОР Ужгород - "BRW-BIK" Володимир Волинський 1:1
 
Голи: Лаб'як, 65 - Мартинюк, 75.
 
СДЮСШОР Ужгород: Чутора Ю, Зизич А, Бойкул Ю, Сердюк В, Мадяр В, Олень М, Ковтонюк Е, Цибик В, Маркович В, Джанда М, Ференцик В.
Запасні: Калай А, Козуб Ю, Скляр А, Тороні А, Зуб Б, Рацин І, Лаб'як Ю.
 
"BRW-BIK" Володимир Волинський: Кравченко Д, Лонюк М, Бацман О, Мартинюк О, Верчун А, Цитвин В, Мечуйтер Ю, Кулай В, Лемець Р, Юхно А, Фляшко М.
Запасні: Кушмерук О, Поліщук І, Годакєн Е.
Панченко Артем
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчів дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 798 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: