Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бойова нічия у Концові
19:20
Бойова нічия у Концові
23 серпня у рамках 10-го туру Першої Ліги Закарпаття з футболу «Вітязь» приймав «Локомотив».

23 серпня у рамках 10-го туру Першої Ліги Закарпаття з футболу «Вітязь» приймав «Локомотив».

У цьому поєдинку фаворитом були господарі, адже команда Шанти йде в трійці лідерів, а господарі – тільки в середині турнірної таблиці, але фактор домашнього поля допоміг «Вітязю».

Гравці Чопа з перших хвилин заволоділи ініціативою. Не дивно, що перший епізод виник біля воріт господарів. Після небезпечного стандарту вдало в гру вступив Ваш. За десять хвилин гравці «Локомотива» створили ще один момент, Дзюбенко небезпечно пробив, але на заваді став кіпер суперника. «Вітязь» на це відповів забитим м’ячем. Атака по правому фланзі закінчилися переводом Рогача на Варваринця, і останній відзначився, 1:0.

Це розлютило гостей, і вони ще з більшою силою почали насідати на ворота Ваша: так відразу ж зрівняти рахунок міг Багрій, але під удар Костянтина кинувся захисник. Контролювали м’яч до 40 хв. більше гості, і тільки під завісу першого тайму активізувалися підопічні Гливки. Закінчення першої половини гри проходило в напруженій боротьбі, і з рахунком 1:0 команди пішли на перерву.

На 50 хв. хорошу нагоду подвоїти рахунок мав Ревта, перед Олександром були порожні ворота і захисник, але гравець «Вітязя» влучив у захисника. Чоп відповів своїм моментом: навіс зліва замикав Самаі, але чудово зіграв голкіпер. На 55 хв. гості все-ж зрівняли рахунок: Багрій прорвався у карний майданчик і потужним ударом пробив точно, 1:1.

У середині другого тайму гра вирівнялася, а під кінець команди грали без центру поля. На 75 хв. «Вітязь» допустився прикрої обрізки і Самаі вийшов один на один з воротарем, але переграти останнього і змінити рахунок Тіберію не вдалося. Через п’ять хвилин на поле вийшов Зизич, і відразу ж міг стати героєм матчу. Партнери вивели Івана один на один з Погоріляком, та гравець «Вітязя» влучив у стійку.

Під кінець градус гри підвищився і будь-який епізод міг вирішити долю поєдинку, але забитих м’ячів як від одних, так і від інших вболівальники більше не побачили. Гра завершилася внічию, 1:1, і такий рахунок більше влаштував господарів, аніж гостей.


с. Концгазо, стадіон «Вітязь»
Кількість глядачів: 100.

Арбітри: Гарлач І., Зан Є., Вовчанський І.
Делегат – Митровський М.І.

ФК «Вітязь» - ФК «Локомотив» 1:1

Голи: Варваринець, 17 – Багрій, 55.

«Вітязь»: Ваш, Русин, Рогач, Бонтей, Фекете, Машталер, Гартман, Варваринець, Ганич, Ревта, Пінковський.
Запасні: Цвєтков, Зизич, Федан, Каганець, Мишанич, Головко, Готра, Варцаба, Горняк.
Тренер: Гливка.

«Локомотив»: Погоріляк, Боднар, Кравчак, Пустовіт, Дзюбенко, Добровольський, Ференцік, Гаврилів, Багрій, Самаі, Степанов.
Запасні: Токар, Дитюк, Яворів, Жидик, Кривяник, Павліш, Хіміч.
Тренер: Шанта.
Олег МИКИТА

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 709 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: