Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бойова нічия у запеклому матчі
14:39
Бойова нічия у запеклому матчі
26-го травня у смт. Середнє відбувся багатообіцяючий матч 6-го туру Пешості Закарпаття. Ракошинський «Колос» в якості господаря приймав Іванівський.

Бойова нічия у запеклому матчі Фаворита в цій зустрічі не було, адже обидві команди займали найвищі місця у турнірній таблиці. Масла у вогонь додавав ще той факт, що це було справжнє мукачівське дербі, а такі матчі спокійно не проходять.

Матч розпочався енергійно. Вже на 7-ій хвилині номінальні господарі могли відкрити рахунок в матчі. Кохан Станіслав наніс удар з правого флангу з 15-ти метрів, але круглий пролетів мимо воріт. За 5 хвилин гості зуміли не менш гостро відповісти. Гичка Сергій виграв боротьбу на другому поверсі з головою небезпечно пробивав з близької відстані, але без результату.

В середині першого тайму, було дуже багато боротьби та фолів, арбітр зустрічі неодноразово був змушений демонструвати гравцям обох команд жовті картки. Емоції лились через край, футболісти декілька разів грали грубо по відношенню до суперника. Однак на 33-ій хвилині рахунок було відкрито Іванівцями. Пінджоля Олександр вибіг на побачення з воротарем, обіграв його і був ним же відразу збитий. Арбітр не вагаючись вказав на позначку. Досвідчений Герц Андрій вдало реалізував пенальті. Вболівальники Іванівці, яких до слова було значно більше ніж ракошинців вибухнули від радості.

У другому таймі можна відзначити, що ракошинці значно активніше та сміливіше атакували, однак варто сказати, що гості дуже надійно грали в захисті не даючи багато вільного простору суперникам на підступах до карного майданчику. На 48-ій хвилині за рахунок швидкої контратаки, гравець Іванцвців Ковач Михайло прорвався по правому флангу і наніс сильний удар, але м’яч не влучив у рамку воріт. Підопічні Івана Фізера продовжували підбирати ключики да воріт гостей і все ж таки домоглись свого на 80-ій хвилині. Під час метушні у штрафному майданчику воротар гостей порушив правила проти нападника Ракошина. Одинадцятиметровий удар вдало виконав Сінкін Юрій.

Отож, цілком справедлива нічия 1:1 у напруженому мукачівському дербі.

ФК «Колос» (Ракошино) – ФК «Колос» (Іванівці) – 1:1
Голи: Герц Андрій 33хв, - Сінкін Юрій 80 хв.

ФК «Колос» (Ракошино) : Кундрик С, Богович А, Чубірко Д, Обдирко Є, Горський О, Вісторобський Д, Сорока Ю, Куцір М, Яцина Д, Кохан С, Сінкін Ю.
Запасні : Йовбак К, Ремета В, Морщук А, Говдош М.

ФК «Колос» (Іванівці) : Нагорнюк Ю, Качур І, Клочанка С, Ільницький М, Пінджоля О, Меденці О, Гичка С, Герц А, Ковач М, Стець Ю, Кузьма О,
Запасні : Кукрі Є, Меденці М, Рудивок В, Чечур Ю.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 875 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: