Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бойова суха на радість конкурентів
15:13
Бойова суха на радість конкурентів
Про те, як два фаворити так і не виявили переможця, дізнавайтесь далі.

Бойова суха на радість конкурентів Обидва колективи плідно попрацювали під час трансферного вікна між минулорічним літнім та цьогорічним зимовим чемпіонатами, тому їх склади виглядали досить грізними бойовими одиницями. Із огляду на це, численні фани які прийшли на стадіон імені Бейреша, очікували від своїх улюбленців якісної гри. Обидві команди майже повністю виправдали ці надії за винятком того, що так і не змогли, як у відомому мультику, визначити «хто ж на полі таки найбільш слабкий?».

Із самого початку підопічні Юрія Бучка намагались взяти м’яч під свій контроль, та довго це не давало суттєвих загострень. Удар Терпака на 2-й хвилині прийшовся повз браму, а в інших епізодах надійно діяв захист «зелено-білих». Натомість найвищі в Україні городяни свій кращий шанс створили вже на 7-й хвилині, коли розігнали контру по центру й вивели на вбивчу ударну позицію свою «молоду ракету» – Лембака. Досвідчений Товт не встиг вчасно прочитати задум опонентів, тому була загроза виходу Анатолія один-в-один на Пахомова. Зваживши на всі «за і проти» Володимир, ціною отримання жовтої картки, вирішив позбавити опонента вертикального положення. Рахівські ультас не без долі об’єктивності вимагали «пірош!», та арбітр не був налаштований змінювати рішення. Через шість хвилин вже шаленіли фани з Тячівщини, коли на подачу з кутового зліва підключився опорний півзахисник Русин і з 4-х метрів вколотив м’яч під поперечину, та за мить до цього Федак підняв прапорець.

На 16-й хвилині «Карпати», зусиллями Рошка, Козурака, Лембака та Івана Микуличинського, прорвались правим флангом зі зміщенням до центру й Іван заробив право на штрафний із 28-ми метрів й влучно пробив. Пахомов, не ризикуючи, відбив його постріл. Та найбільш реальна можливість засмутити Юрка в його опонентів була через три хвилини, коли на простріл зправа від Романюка відгукнувся Брана й влучив точно під дальню ліву стійку. «Паха» випростався в струнку й потягнув цей дуже важкий удар. За мить аналогічну передачу з того ж краю пострілом в той же кут замкнув Іван Микуличинський, та й цього разу воротар «Вільхівців» зіграв надійно.

На 25-й хвилині один із найактивніших Арделян відгукнувся в карній зоні на простріл майже від правого кутового прапорця від Бенка й з ходу пробив у правий кут. Кудла, якого футбольна громадськість пам’ятає за виступами за «Боржаву» з Довгого і не тільки, вдало обрав позицію й за рахунок довжини рук, і не тільки, зреагував на цей постріл. Через п’ять хвилин аналогічна передача біля протилежних воріт від Рошка знайшла ногу Лембака, що влучно пробив з лету, та до цього арбітр зафіксував фол в атаці. Ще через дві хвилини після розіграшу стандарту з лівого флангу Русин здалеку цілив у праву дев’ять, та круглий полетів зовсім трохи вище.

У другому таймі підопічні Юрія Бучка, за допомогою гри в захисті майже всіх своїх «стрільців», змогли трохи призупинити атакувальний запал, як очікується, їх майбутнього конкурента по вищій лізі Закарпаття. Перший удар рахівці завдали на 48-й хвилині, та Пахомов легко впорався з пострілом, з часткою  рикошету від ніг опонентів, від  Івана Микуличинського. За мить Романюк завершив атаку правим флангом влучанням із 25-ти метрів у ближній нижній кут. Воротар відбив і з другої спроби забрав до рук. Ще через п’ять хвилин перше загострення від опонентів. Скрип на правому краю вкинув із-за бокової на Арделяна, який змусив порушити проти себе правила. Бенко прострілив на дальню стійку на Нуцу й той стріляв у ближню шістку. Та Верко й Іван Микуличнський  відчайдушно кинулись «на амбразуру» й врятували своїх від можливого негативу.

Та найнебезпечніше було трохи згодом. На 61-й хвилині Вішован під час атаки по центру, заробив право на штрафний з 24-х метрів. Іван Микуличинський пробив у сантиметрах над лівим верхнім кутом. Через чотири хвилини Лавришин заробив на правому краї право на штрафний. Із навісною передачею рахівці впорались, та після наступу другим темпом удар Товта з 30-ти метрів хоча й заблокували, та м’яч потрапив до Бенко й Михайло з хорошої позиції потужно пробив вище поперечини. На третій доданій хвилині на навісну передачу зі штрафного з правого флангу від Скрипа у карній зоні відгукнувся Лавришин, який скинув головою під удар Лендєлу, та постріл Івана знову був вищим за бажаний.
 
В одній восьмій фіналу на команди очікують вже класичні протистояння проти хороших знайомих – «Оболоні» та «Інтера».    
 
 
Арбітр – Cергій Дребужан
Асистенти – Володимир Кочетов та Василь Федак
Делегат ФФЗ – Семен Кагач
 
19 лютого, місто Тячів, стадіон «імені Бейреша», +7 градусів, хмарно з проясненнями, 250 глядачів
 
«Вільхівці» – «Карпати» Рахів – 0:0

«Вільхівці»: Юрій Пахомов, Володимир Товт, Мирослав Скрип, Володимир Кардач, Юрій Каганець, Василь Терпак (Андрій Лавришин, 42), Нуцу Арделян, Євген Костик, Михайло Бенко (Анатолій Богович, 70+2), Павло Кривка (Іван Лендєл, 42), Артур Русин.
Запасні: Ігор Солодовник.
Тренер – Юрій Бучок.
 
«Карпати»: Мафтій Кудла, Йосип Ухаль, Анатолій Лембак (Юрій Яремчук, 52), Микола Козурак (Михайло Грегорчак, 57), Роман Рошко, Павло Брана (Юрій Савчук, 62), Іван Микуличинський, Юрій Микуличинський, Микола Романюк, Микола Вішован (Петро Бойчук, 62), Юрій Верко.
Запасні: Владислав Василенко, Юрій Савчук, Роман Фільтюк, Михайло Штефура.    
в. о. тренера – Микола Попенко.                                                                                      
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1085 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: