Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » «Болаж» одним голом бере бронзу (ФОТО)
23:00
«Болаж» одним голом бере бронзу (ФОТО)
В матчі за третє місце вилоцькі футболісти завдяки єдиному голу беруть бронзу «Ліги чемпіонів Закарпаття».

В матчі за третє місце вилоцькі футболісти завдяки єдиному голу беруть бронзу «Ліги чемпіонів Закарпаття».

Поєдинок, в якому вирішувалась доля бронзових медалей «Ліги чемпіонів Закарпаття», було вирішено провести на другому полі стадіону «Тиса». Варто зауважити, що рідко де можна побачити таку футбольну інфраструктуру на належному рівні. До того ж два ігрові поля, досить незвичне явище для сільських команд нашої області.

Вже з самого початку «Болаж» був близький до забитого голу, коли після вкидання ауту, в стилі екс-гравця англійського «Стоку» Рорі Ділепа, Ю. Болаж трішки не дотягнувся щоб замкнути передачу. Впродовж матчу ще не один раз, гравці Вилока будуть тероризувати штрафну суперника гострими подачами з аута.

По завершенні першої десятихвилинки Олександр Болаж пробив з 20 метрів та воротар забрав цей удар. На 17 хвилині жовто-сині змарнували одну з найкращих нагод, щоб відзначитись. Володимир Попович скинув головою під удар Темнохудову, який одразу ж пробив метрів з восьми та воротар Галушней в карколомному стрибку відбиває цей удар. А вже за п’ять хвилин чергова атака синьо-чорних стала результативною, це Олександр Болаж увірвався з правого краю штрафної і метрів з 10 пробив точно в ближній кут. Цей гол повністю відповідав ходу подій на полі, оскільки перевага номінальних господарів було доволі відчутною, особливо у володінні м’ячем.

Біля екватору першого тайму чергові вкидання ауту призвели до пожару біля воріт Скляра. Спочатку Розман після скидки головою не дотягнувся, щоб замкнути передачу. А згодом Олександр Болаж пробив головою та м’яч поскакав повз ворота.

Біля протилежних воріт спостерігалось мінімум моментів. Один з небагатьох, після пасу від Поповича, закінчився не точним ударом від Темнохудова з 18 метрів. Ще одну нагоду подарував хустянам голкіпер «Болажа», не вдало зігравши на виході, після серії рикошетів Василь Попович впритул розстрілює ворота господарів та максимально зблизившись Галушней блокує цей удар.

Другу половину зустрічі «пивовари», після розмови з тренером, почали активніше. Гелевах вивів на ударну позицію Рацина, який з дальньої відстані пробив вище. Ще один удар здалеку впевнено йшов до рук Галушнея, та буквально за пару метрів перед ним м’яч підскочив, змінивши траєкторію, Іштван встигає перевести круглого в перекладину.

«Болаж» теж не відсиджувався в захисті і більш вміло будував свої атаки. Передачу з центру поля здавалось захисник легко винесе куди подалі та підсковзнувшись на мокрому полі, подарував чудовий шанс Розману для виходу на свого голкіпера, та його удар прийняв на себе Скляр.

Футболісти «Болажа» й надалі контролювали хід зустрічі час від часу провіряючи надійність голкіпера оболонців. Наприкінці матчу гості намагались організувати щось на зразок штурму, але безрезультатно.

Команда з Хуста продемонстрували беззубу гру в атакувальній ланці, тому і шанси на перемогу в цій зустрічі в неї були мізерні. «Болаж» впродовж всього матчу вдало оборонявся і постійно йшов вперед, шукаючи передачами габаритного форварда Олександра Болажа, якого можна вважати героєм поєдинку.


ФК «Болаж» Вилок – ФК «Оболонь-2» Хуст 1:0

Голи: О. Болаж, 21.

Болаж: Іштван Галушней, Едгард Коптрош, Олександр Розман, Жолт Кондаш, Йосип Антал, Юлій Болаж, Дмитро Микулка, Василь Микулка, Ріхард Колоді, Михайло Карібов, Олександр Болаж.
Тренер – Бровді І.

Оболонь-2: Еміл Скляр, Михайло Бучок, Віталій Волтер, Володимир Щубера, Ярослав Гелевах. Валентин Рацин, Ігор Маслей, Оттіло Борош, Віталій Темнохудов, Михайло Лешко, Володимир Попович.
Тренер – Швець Б.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1283 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: