Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Болаж" Вилок здобуває Зимовий кубок Виноградівщини
08:33
"Болаж" Вилок здобуває Зимовий кубок Виноградівщини
Усього в змаганнях взяли участь 7 команд з Вилока, Чорнотисова, Форголані, Підвиноградова, Нового Села, Фанчикова та Перехрестя.

Усього в змаганнях взяли участь 7 команд з Вилока, Чорнотисова, Форголані, Підвиноградова, Нового Села, Фанчикова та Перехрестя.

Півфіналісти кубка визначилися 15 березня. Тоді в очних поєдинках ФК «Болаж» (Вилок) з мінімальною перевагою (2:1) переграв своїх сусідів з Нового Села. А чорнотисівська «Тиса» лише за серією пенальті здолала «Ардовець» ( Підвиноградово), оскільки за ігровий час на полі переможець не був визначений (2:2).

Таким чином, 22 березня за звання володаря зимового кубка району на стадіоні Нового Села зустрілися минулорічний чемпіон ФК «Болаж» та «Тиса» (Чорнотисово). Попри неабияку кубкову напругу на полі вилоцька команда розгромила суперника з сухим рахунком 2:0 і цим самим не лише в котрий раз довела свою перевагу, але й стала володарем зимового кубка.

Утім, грамоти та подарунки районної федерації футболу отримали усі призери турніру. Окремою подякою за хорошу організацію змагань, підготовку поля до проведення матчів, а також за вагомий особистий внесок у розвиток виноградівського футболу було відзначено сільського голову Нового Села Василя Пінтє.





Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1003 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: