Головна » Усі публікації » » Борис Баум: “Листопад для промисловості може дати важливий імпульс”
16:30
Борис Баум: “Листопад для промисловості може дати важливий імпульс”
Про це Баум повідомив у ході круглого столу “Актуальні тенденції розвитку грального бізнесу в Україні” у прес-центрі Українських Новин.

Борис Баум: “Листопад для промисловості може дати важливий імпульс” КРАІЛ продовжує видавати ліцензії, що свідчить про бажання інвесторів вкладати гроші у цей бізнес. Дізнаватися про найактуальніші новини грального бізнесу можна за посиланням - bookmaker-ratings.com.ua/casino/ratings/ukrainian/.

  Борис Баум — перший заступник голови Консультаційно-експертної ради Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей розповів, що найважливіший законопроект про оподаткування грального бізнесу ухвалили в листопаді. Саме тому, індустрію чекає справжній прорив.

У листопаді був рівно рік, як було зареєстровано КРАІЛ. 8 місяців минуло з того моменту, як була видана перша ліцензія. Наразі ми бачимо вже достатньо операторів в ігровій сфері і щотижня їхній склад поповнюється. КРАІЛ кожного дня видає все більше нових ліцензій, що дає підстави вважати, що український гемблінг цікавий не тільки для іноземних інвесторів, але й для вітчизняних.

За словами Баума, це свідчить про те, що КРАІЛ стабілізували видачу ліцензій, і при цьому величезна кількість нових операторів підтверджує свій інтерес в українському гемблінгу.

Але цей інтерес буде ще вищим, вважає Борис Баум, якщо вдасться прийняти поправки до закону щодо податкових відрахувань. Тоді бажання вийти на ринок з'явиться і в західних операторів.

Важливим є і ставлення громадськості до легалізації. Реклама не стала нав'язливою, як заведено в індустрії, маркетологи працюють менш агресивно і роблять це не в лоб, а набагато лояльніше у своїй аудиторії. Це дає плоди, вже видно, що позитивно змінився тон суспільства та висловлювання експертів та політиків щодо грального бізнесу.

Але для повної синергії, Україні потрібно позбавлятися нелегального сектора, який забирає не лише частину бюджету, а й дискредитує індустрію. Лише цього року вдалося виявити понад 1000 веб-сайтів та 100 гральних закладів, які надають послуги без відповідної ліцензії. Але це лише верхівка айсберга.

Стаття надана на правах реклами.
 
Переглядів: 258 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: