Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Боржава" не довго протрималась у Середньому (ФОТО)
20:31
"Боржава" не довго протрималась у Середньому (ФОТО)
Завдяки бомбардирським талантам Соскиди Середнє переграє довжан з великим рахунком.

Завдяки бомбардирським талантам Соскиди Середнє переграє довжан з великим рахунком.

З перших хвилин команди включили максимальні швидкості штурмуючи воротарські володіння. Боржавці вже на другій хвилині були близькими до голу, однак удар Чедрика з 19 метрів, з невеликим рикошетом, Василь Мучичка перевів на кутовий.

У середнянців основна загроза йшла з правого флангу, де моторний Беца раз за разом залишав своїх опонентів з нічим. Перший його гострий простріл, після сольного проходу, Лебідь якимось чудом не змін переправити у ворота з 4 метрів. Та друга спроба сконструйована Василем, тепер уже для Соскиди, виявилась результативною. Руслан вдало замкнув простріл, вже у пусті ворота.

По завершенні чверті часу поєдинку, після високої діагональної передачі Беца випереджає голкіпера на вході у штрафну і ефектно, в один дотик, парашутом закидує круглого у дальню дев’ятку.

Гра проходила на зустрічних курсах, хоча довжанці подовгу знаходились без м’яча і більше сил витрачали на захист власних воріт. Та в середині тайму стався епізод ,який суттєво вплинув на подальший хід поєдинку. Стефан Федак пішов у жорсткий підкат проти Костика, зачепивши його. Євген бачачи, що гру не було зупинено, вдарив Федака, який вже повертався на свою половину, ззаду по ногам. Відбувалось це якраз на очах у лайнсмена Горгоша, який і підказав Шимону про цей інцидент і арбітр винагородив захисника Довгого жовтою карткою, після чого почув у свою адресу звинувачення у підкупі. Рефері відразу ж показав Костику другий гірчичник і відправив того у роздягальню достроково.

За декілька хвилин рахунок у грі збільшився. Федак вкинув аут, поблизу воріт довжан, Дуран поборовся за м’яч, тим самим вивівши Соскиду на самотнього голкіпера, і Руслан поцілив між ніг Черепку.

Гості продовжували грати відкрито, не замикаючись у захисті. Та часті помилки призводили до лише збільшували тиск на їхні ворота. Вже перед самим свистком на перерву, Лебідь підібрав мяч на чужій половині і одразу запустив у прорив через центр Соскиду, який вийшов сам на сам з голкіпером і забив свій черговий гол.

У другій половині гри гравці не збавляли обороти, гра проходила на одному диханні. На старті Соскида запоров стовідсотковий момент. Після прострілу Коваля, Руслан не влучив по м’ячу, знаходячись в п’яти метрах від воріт. Ще одного разу з убивчої позиції стріляв Беца, після пасу Стегури, та його удар заблокували.

Боржавці не відсиджувались у захисті і ближче до середини другого тайму все частіше почали турбувати Мучичку, тепер вже Євгена. Швидка контратака Остафійчука і Чедрика закінчилась сильним ударом з 18 метрів від Михайла та кіпер зумів відбити цей удар. Ще один удар від форварда червоних теж прийшовся у руки воротарю.

Господарі трішки заспокоївшись, в останні хвилини знову почали обстрілювати чужі ворота. Наконечник атак біло-зелених не використавши дві чудові нагоди для взяття воріт, в одній з яких влучивши у поперечину, на останніх хвилинах все ж довів свій гольовий актив до покеру. Пас із глибини поля і забіг на 30 метрів з виходом віч-на-віч з Черепком, саме так було забито останній гол у цьому матчі.

Можна сказати, що Боржава вже у першому таймі програла сьогоднішню гру. Середнє перериває свою серію без перемог і здобуває три очки.


Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Томаш Бабич, Мирослав Горгош
Делегат матчу – Анатолій Плеханов

Стадіон Середнє. Глядачів 300.

ФК «Середнє» - ФК «Боржава» Довге 5:0

Голи: Соскида, 8, 32, 44, 90, Беца, 15.

Середнє: Василь Мучичка (Євген Мучичка, 46), Володимир Лисаченко, Стефан Федак, Юрій Назаркевич, Василь Беца, Володимир Дуран (Михайло Попша, 53), Андрій Лазар, Крістіан Сегедій (Михайло Стегура, 46), Владислав Лебідь (Василь Коваль, 47), Юрій Дрозд (Ігор Балаж, 60), Руслан Соскида.
Запасні: Іштван Шош.
Тренер – Микола Фанта

Боржава: Андрій Черепко, Михайло Якуб, Василь Боднар, Юрій Кузьма (Іван Штефко, 46), Євген Костик, Михайло М. Батрин, Михайло І. Батрин, Ярослав Кертис (Василь Шандра, 90), Віктор Ганчич (Віталій Сурмач, 55), Олексій Остафійчук, Михайло Чедрик.
Запасні: Владислав Шитів, Віктор Івашко, Дмитро Бісьмак.
Тренер – Василь Пилип.

Попередження: Коваль, 76 – Костик, 28.

Вилучення: Костик, 29 (не цензурні та образливі висловлювання на адресу арбітра).

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 937 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: