Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Боржава" сильніша за "Тячів"
09:38
"Боржава" сильніша за "Тячів"
28 травня на стадіоні у Довгому проходив матч між аутсайдерами вищої ліги «Боржавою» з Довгого та колективу з міста Тячів.

Гра обіцяла бути напруженою, адже обидві команди впродовж сезону будуть боротись за місця у зоні виживання. Тому перемога у даному матчі для кожної з команд була дуже важливою та потрібною.

Гра розпочалась з розвідки з боку обох команд. Було помітно, що гравці дуже боялись допустити будь-яку помилку, яка б потенційно могла вплинути на хід гри, тому діяли команди вкрай обережно. В основному гра точилась в центрі поля, було багато боротьби. Недаремно, арбітр показав у матчі 8 жовтих та 2 червоні картки. Це свідчить тільки про те, що гра була справді безкомпромісною.

Але на 17 хвилині фортуна, як не дивно посміхнулась гостям. Після навісу з штрафного удару, лівий півзахисник тячівців Сергій Гирич виграв верхову боротьбу та головою відправив круглого у сітку воріт господарів. 0:1.

Після пропущеного голу господарі перехопили ініціативу або ж гості свідомо віддали її. Про це знають тільки тренери. Найактивнішим гравцем у матчі без сумніву можна назвати лівого півзахисника боржавців Віталія Сурмача, саме від нього йшла вся небезпека біля воріт гостей. Віталій сміливо брав ініціативу, а його гра та рухи дуже нагадували вболівальникам гру Євгена Коноплянки. Саме Віталій змусив свого опонента Івана Іванчова отримати вже на 34-ій хвилині другу жовту та відповідно червону карту. Іванчов явно не встигав за швидким Сурмачом, тому змушений був фолити. Ось і дофолився до червоної картки.

На 27-ій хвилині паритет на табло був відновлений. Остап Міллер не за правилами зіграв у власному карному майданчику і арбітр був змушений призначити пенальті на користь господарів. Михайло Батрин без проблем переграв воротаря гостей. 1:1.

Слід також відзначити, що на 41 хвилині суддя міг спокійно показувати другу жовту картку захиснику гостей Остапу Міллеру, але напевно пошкодував останнього і порахував, що дві червоні картки у першому таймі для Тячева могли б повністю зруйнувати дух гри.

У другому таймі була, як не дивно також рівна гра. Тячівці в меншості показували дуже хорошу та змістовну гру. «Боржава» все ніяк не могла підібрати потрібний ключик до воріт гостей. Навіть більше, в середині другого тайму нападник гостей Віктор Парада міг вивести свою команду вперед. Він обікрав захисника вийшов один-на-один з голкіпером, але пробив прямо в руки воротарю «Боржави».

Матч рухався своїм руслом і здавалося, що гра так і закінчиться внічию. Але саме цікаве команди приберегли на кінець. Найцікавіші події були на кінці матчу. На 89-ій хвилині нападник господарів Дмитро Баран під час зупинки гри по незрозумілим причинам накинувся на арбітра та навіть встиг нанести йому декілька ударів. Дивно те, що ніхто з гравців та вболівальників не зрозуміли ганебний вчинок Дмитра Барана.

Після цього на 92-ій хвилині матчу голкіпер гостей Дмитро Газа у власному штрафному майданчику збив гравця «Боржави», суддя матчу Назар Дьордь без роздумів вказав на позначку. Михайло Батрин вдруге поспіль переграв Газу і приніс своїй команді перемогу 2:1.

Ось такий напружений кінець видався у Довгому, який зрештою і приніс перемогу господарям.
 

Арбітри – Дьордь Назар, Рогач Ян, Головей Еміл.
Інспектор – Козик Василь
 
«Боржава» - «Тячів»  2:1
 
Голи: М. Батрин 27, 90+2 (обидва з пен.) - Гирич, 17.

«Боржава»: Погайда М., Батрин Я., Шуста В., Бурч І., Штефко І., Сурмач В., Батрин М., Урста В., Баран Д., Ганчич В., Ловга В.
Заміни: Шандра Я., Керечанич В., Шандра В., Бобир Р., Цісельський Н.

«Тячів»: Газа Д., Сливка А., Іванчов І., Міллер О., Ломага М., Іванчов О., Міщенко М., Білан С., Гирич С., Чигіль Д., Парада В.
Запасні: Петруша М., Шобей В., Полянський М.

Попередження: Батрин Я., Штефко І. - Іванчов І., Шуста В., Міллер О., Ломага В., Петруша М., Газа Д.

Вилучення: Баран Д., 89 - Іванчов І., 34.
Віктор Швай
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1069 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 1
1 Лендел Іван  
0
Який буде вердикт по Д.Барану, гравцю "Боржави"?

الاسم *:
Email *:
كود *: