Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Боржавські юнаки вириваються у лідери
21:18
Боржавські юнаки вириваються у лідери
У Довгому в рамках 6-го туру юнацької першості Закарпаття зійшлись дві кращі, на той момент, команди – місцева «Боржава» та «Поляна».

У Довгому в рамках 6-го туру юнацької першості Закарпаття у вищій лізі зійшлись дві кращі, на той момент, команди – місцева «Боржава» та «Поляна».

ам двобій хоча й пройшов за незначної територіальної переваги господарів, та місцеві більше били по воротам – 15:10. І хоча влучність була трохи кращою у гостей – 50 проти 46.7 %, та свої найкращі якості у кількох епізодах продемонстрував воротар «Боржави».

Основні події розгорнулись у першому таймі, коли довжанці контролювали хід поєдинку, більше били – 9:6, та краще влучали – 55.6 проти 50 %. На 7-й хвилині полянці втратили свій шанс. Анатолій Гебеш навісив із кутового з правого флангу. На лівому краї воротарського майданчика на цю передачу відгукнувся Вадим Фізер і головою поцілив у ліву девятку. Василя Кертиса від голу врятувала поперечина. Через дві хвилини атака-копія біля протилежних воріт. На навіс від Віталія Сурмача відгукнувся Михайло Тодавчич, який головою вколотив мяч у ближній кут – 1:0.

На 17-й хвилині атака «Боржави» по центру, на завершенні якої Ярослав Ференці середнім пасом вивів Тодавчича віч-на-віч із воротарем і той переправив мяч у правий кут – 2:0. Через девять хвилин ще одна гольова атака по центру і Михайло Світлинець переправляє мяч у той же кут – 3:0.

Другий тайм був спокійнішим і хоча за ударами перевагою знову володіли довжанці, та мячем трохи більше володіли гості, які досягли кращої влучності – 50 проти 33.3 %. У полянців основна гострота йшла від Фізера, який мав кілька нагод забити. На 44-й хвилині він завершив атаку по центру виходом на воротаря та ударом у ліву девятку – 1:3. Після кількох ударів місцевих врятувала реакція Кертиса. На 67-й хвилині навіс із лівого флангу від Сурмача на правому краї штрафного майданчика відгукнувся Тодавчич. Михайло цілив у ближній кут, та суперника врятувала стійка. Та через три хвилини Мишко таки досяг свого, реалізувавши вихід віч-на-віч на воротаря. Він фінтом залишив Юрія Чаклея позаду себе і переправив мяч у порожні ворота – 4:1.

За наслідками цього протистояння «Поляна» опустилась із першого на третє місце, а «Боржава» піднялась із другої сходинки на вершину таблиці.


ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 655 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: