Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Боснійські колеги приїхали в Ужгород аби обмінятись досвідом (ФОТО)
10:32
Боснійські колеги приїхали в Ужгород аби обмінятись досвідом (ФОТО)
Заодно футбольні функціонери з Сербії та Боснії запросили закарпатські футбольні школи до себе на міжнародні змагання.

Боснійські колеги приїхали в Ужгород аби обмінятись досвідом (ФОТО) В ході розмови з ужгородськими тренерами боснійські колеги розповіли про свою тренувальну базу, де щорічно проводять відомий європейський дитячий турнір. 

Першим виступив Мілан Чабріч, який подякував за гостинність і був позитивно вражений спортивним комплексом "Зінедін", де і проходила зустріч.

Далі Чабріч анонсував дитячий турнір: "Міжнародний дитячий футбольний фестиваль «Трофей Ілія Пантеліча 2016» проходить за найвищими європейськими стандартами. Він пройде 23-26 червня в етно-селі Станішічі (Боснія і Герцоговина). Ми не випадково приїхали на Закарпаття. Ваші представники вже два рази брали участь у наших турнірах у 2013 та 2014 роках і показали непогані результати, тому ми з повагою ставимося до футбольних шкіл вашого краю. Також дитяча команда з Войводини брала участь у дитячому турнірі на Кубок Берегівщини. Уродженцем місця, де буде проводитися турнір є відомий футболіст Саво Мілошевіч, ім'я якого носить один із спортивних центрів. Тут розташовано три футбольні поля з натуральний покриттям та одне зі штучним (з освітленням). На змаганнях будуть присутні зірки місцевого футболу Драган Джаліч (один із кращих футболістів в історії югославського футболу), Івіца Осім (екс-наставник збірної Югославії), Мірсад Фазлагіч (боснійський футболіст і футбольний тренер, срібний призер чемпіонату Європи 1968 року), Міле Ковачевіч (президент федерації футболу Сербії), Зоран Шімовіч (у 80-их грав за «Хайдук» та «Галатасарай»), Мілован Раєвац (тренер збірної Сербії), Душан Тадіч (ФК «Саутгемптон»), Боян Настіч (капітан ФК «Войовдіна»), які будуть нагороджувати переможців." 

Президент організаційного відбору дитячого фестивалю Дьордь Балатон відмітив, що зявки будуть приймати з березня по середину травня. Участь у турнірі підтвердило вже команди з 14 країн Європи. Більше інформації можна знайти на їхньому сайті www.decijifudbalskifestival.com 

Уповноваженим турніру на Закарпатті є Мілан Лазарович. 

Боснійці сподіваються на подальшу тісну співпрацю у дитячому футболі з нашим регіоном.

ФОТОРЕПОРТАЖ з конференції дивіться на офіційній сторінці Вконтакте

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 954 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: