Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Братська перемога "Зірки" (ФОТО)
20:54
Братська перемога "Зірки" (ФОТО)
Команда Олександра Пеци здобуває дебютну перемогу у чемпіонаті.

Братська перемога В дербі Ужгородського району зійшлися команди з доволі різними завданнями на сезон, хоча і розпочали вони його по різному. Господарі у цьому матчі змушені були обходитися без свого основного бомбардира Волошина та фулбека Коштури. 

Першими реальну нагоду забити у грі мали невиччани на 8-ій хвилині, коли після подачі зі штрафного Юдик пробивав зблизька та Кривенько парирує. І вже на 13-ій хвилині Владислав Турецький ударом із-за меж штрафної поразив ворота Антала – 1:0.

Та вже за три хвилини зіркові знову забили, однак на цей раз у свої ворота. Волонтир здійснив закид у штрафну, воротар вийшов з воріт, щоб забрати м’яч, а захисник Анатолій Лукачина не почув підказку кіпера і головою зрізав у свої ворота – 1:1.

Жовто-червоні знову побігли вперед повертати собі перевагу і на 29-ій хвилині перевели атаку з правого флангу на лівий край, звідки Ярослав Костик ефектним пострілом влучає у дальню дев’ятку з гострого кута – 2:1. 

А перед перервою Костик ще заробив пенальті, коли його завалив у карній зоні Геці. Вирок арбітра впевнено виконав лівий захисник Євген Обдирко – 3:1.

У другому таймі гра носила доволі сумбурний характер, гольових моментів подовгу не виникало. На 67-ій хвилині Лінці підловивли суперника на контратаці після перехоплення у центрі поля. Владислав Турецький пройшов до чужої штрафної, віддав у центр на Ходаковського, який покотив далі на правий край на Ростислава Турецького, який забиває вже у пустий кут воріт – 4:1.

Через десять хвилин Євген Юдик ударом з 19 метрів скоротив розрив у рахунку – 4:2.

У завершальні хвилини господарі втікли у ще одну результативну контратаку: Ярослав Костик з свого лівого флангу прострілив, а Станіслав Костик замкнув – 5:2. 

Зірка здобуває феєричну розгромну перемогу над своїми сусідами по району і рухається вгору по турнірній таблиці.


ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – ФК «Невицький замок» (Оноківська ОТГ) – 5:2

Голи: В. Турецький, 13, А. Лукачина, 16 (автогол), Я. Костик, 29, Обдирко, 42 (пен.), Р. Турецький, 67, С. Костик, 88 – Юдик, 77. 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 518 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: