Головна » Усі публікації » в Україні » Бренд Alvic виходить на український ринок
13:12
Бренд Alvic виходить на український ринок
Представляємо вашій увазі нові футбольні та футзальні м'ячі від угорського виробника Alvic.

Бренд Alvic виходить на український ринок
Історія бренду Alvic бере свій початок в 2015 році. Засновниками нової компанії з виробництва високоякісних спортивних товарів є Олександр Білий (Alekszandr Belij), колишній генеральний директор компанії WINNER, і Віктор Нодь (Victor Nagy), чинний голкіпер угорської національної збірної з водного поло, олімпійський чемпіон.
 
Назва бренду - абревіатура від імен її власників (ALEKSZANDR і VICTOR).
 
Основний напрямок діяльності компанії - виробництво високоякісних волейбольних, гандбольних та баскетбольних м'ячів, а також різноманітних спортивних аксесуарів (сітки для м'ячів, стартові майки, конуси, фішки і т.д.)
Девіз, яким керується виробник: «Краща якість за оптимальною ціною!»
 
У 2016 році в планах компанії - значно розширити асортимент продукції, що випускається. В першу чергу - спортивний одяг для повного екіпірування професійних команд.
 
В даний час бренд ALVIC налагодив успішну співпрацю з найбільшими спортивними компаніями Угорщини, а також розпочато дистрибуцію продукції в Словенію, Словаччину, Сербію, Румунію, Молдову та Білорусь.
 
Інтернет-магазин спортивних товарів TEAMWEAR.COM.UA є офіційним представником компанії ALVIC в Україні. Високоякісні товари для команд від угорського виробника найближчим часом розширять представлений в каталозі асортимент позицій для спортсменів і команд.
 
Категорія: в Україні | Переглядів: 997 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: