Головна » Усі публікації » в Україні » Бронька U13 срібний призер Odessa Cup 2016 (ФОТО)
08:47
Бронька U13 срібний призер Odessa Cup 2016 (ФОТО)
На всеукраїнському дитячому турнірі в Одесі підопічні В'ячеслава Шусти зайняли друге місце.

Бронька U13 срібний призер Odessa Cup 2016 (ФОТО) Впродовж всього літа в Одесі тривають дитячі змагання з футболу по одинадцяти віковим категоріям ( з 2000 по 2009 р.н.). З 10 по 15 липня змагались дітлахи 2003 року народження, серед яких були і представники Закарпаття ДЮФК Бронька.

В турнірі брало участь шість команд, які грали по коловій системі кожен з кожним, по одній грі в день протягом п’яти днів. Один матч тривав 2 тайми по 30 хвилин, поле розміром 100х60 метрів, гравців на полі 11. Місце проведення поєдинків м Южне, вул. Хіміків, 10 / г, штучне футбольне поле стандартних розмірів. У найближчому минулому домашня арена команди 2-ої ліги України ФК «Реал-Фарма».

Наші футболісти у першому матчі турніру мінімально перемогли вінницький Бершадь, завдяки голу Мазурика. У другий день більш впевнено переграли Гірник-Спорт з Горішніх Плавнів 3:0, дубль на рахунку Рижко і ще один гол забив Боднарь.

У третій грі, з головним конкурентом за золото, броньківці у меншості поступились 0:1 ФК Люблінець з Волинської області. У четвертому турі закарпатці перемогли Маньківку (Черкаська область) 3:0, відзначились Батьо, Дуник та автогол.

В останній зустрічі вирішувалась доля срібних нагород, і підопічні Шусти зігравши в нульову нічию з господарями ФК Одеса зайняли друге місце на турнірі.

В окремих номінаціях було відзначено наших футболістів: Кращий воротар – Владислав Попа та Кращий півзахисник – Богдан Боднарь.  
 
Результати матчів:

ФК «Одеса» - ФК «Бронька»  0:0

ДЮСШ «Маньківка» - ФК «Бронька»  0:3
Голи: Батьо, Дуник, Автогол. 

ФК «Люблінець» - ФК «Бронька» 1:0
Гол: Борисюк. (ж.к. 2-0), (ч.к. 0-1). 

ФК «Гірник-Спорт» - ФК «Бронька» 0:3
Голы: Боднарь, Рижко (2). 

ФК «Бершадь» - ФК «Бронька» 0:1
Гол: Мазурик. 

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.


 
Категорія: в Україні | Переглядів: 1074 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: