Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бровді: "Готові добиватися і більш амбітних цілей" (ВІДЕО)
08:14
Бровді: "Готові добиватися і більш амбітних цілей" (ВІДЕО)
В одинадцяти іграх другого кола футбольного чемпіонату області юнацька команда ФК «Севлюша» отримала десять перемог.

Бровді: Про особливості виступу в цьогорічному сезоні та плани на наступний рік в інтерв’ю Голосу Карпат розповіли старший тренер срібного чемпіона області Іван Бровді та тренер Петро Котубей. 

- Чи важким був шлях до срібних медалей для юнаків «Севлюша»? 

Петро Котубей: Цей рік ми вже виступали у чині срібних призерів чемпіонату, і зрозуміло, що практично всі суперники намагалися грати проти нас якнайкраще. Але складність полягала ще й у тому, що на початку першості від нас пішли одразу п’ятеро хлопців, які пройшли в клубі підготовку під час зимових зборів. Вони почали грати за Велику Копаню, оскільки там стояло питання виступу команди у першій лізі. Взагалі під час першого кола нам довелося двічі переформатовувати склад команди, і тому на літню перерву ми займали тільку шосту позицію в турнірній таблиці. 

- Але з початку осені ситуація різко змінилася. Юнаки «Севлюша» не зазнали жодної поразки в другому колі. Поділіться секретом успішності. 

Іван Бровді: Я прийняв команду в другій половині чемпіонату. За цей час ми не не програли жодного разу – з 11-и ігор у 10-х перемагали. Це про щось говорить. Але ми маємо і найкращі показники щодо набраних очок, а також кількості забитих і пропущених голів. І якби не провали на початку сезону, наша команда цілком могла бути переможцем чемпіонату. Нам не вистачило всього трьох очок. А щодо секретів успішності… Розумієте, результат приходить, коли чітко визначене завдання і є велике бажання кожного гравця на футбольному полі доказати тренерам, уболівальникам на трибунах і керівництву клубу , а насамперед, самим собі – що ми найкращі. Гадаю, в юнацької команди «Севлюша» з такою мотивацією зараз усе гаразд і тому ми готові добиватися і більш амбітних цілей. 

- Але дехто з юнаків може перейти до складу дорослої команди… 

- Петро Котубей: Це нормальний процес у футбольному клубі. І ми цьому лише раді, адже хлопцям треба рости. Основні гравці юнацької команди теперішнього сезону Ігор Попов, Михайло Міговк, Степан Чоло, Євген Товт ( 1998 року народження) під час зимового міжсезоння пройдуть випробувальні тренування разом із дорослою командою «Севлюша». Дехто отримав запрошення на перегляд від інших вищолігових клубів області. Але на заміну їм стануть Богдан Котляр, Роман Орос, Сергій Свереняк, Сергій Яцкулинець – дещо молодші юні футболісти, які вже встигли добре зарекомендуватися під час осіннього сезону. 

- А як щодо матеріально-технічних умов заняття команди? 

Іван Бровді: Тричі на тиждень юнаки «Севлюша» займаються на основній базі футбольного клубу, що на стадіоні «Юність». Спортивною формою та м’ячами команда також забезпечується клубом. На сьогоднішній день, вважаю, ми достатньо забезпечені всі необхідним і маємо боєздатну команду, готову битися за золото наступного чемпіонату. 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1008 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: