Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Будівництво арени «Автомобіліст» йде за графіком (ФОТО)
20:20
Будівництво арени «Автомобіліст» йде за графіком (ФОТО)
21 липня, на території майбутньої спортивної споруди, відбулась планова перевірка будівництва інфраструктури стадіону.

21 липня, на території майбутньої спортивної споруди, відбулась планова перевірка будівництва інфраструктури стадіону.

Неозброєним оком помітний прогрес у роботі: газон доведений до ідеального стану, з дня на день будуть встановлені трибуни. Загалом, план реконструкції, «побитого» роками стадіону, виправдовує себе на всі 100%. Замість «провінційного» поля для гри в м’яч, простий ужгородський люд отримає надсучасну футбольну арену за європейськими канонами.

Не оминули увагою цей захід брати Андріїви – одні з меценатів побудови стадіону і поділились враженнями про робочий процес і не тільки. Ось що сказав Андрій Андріїв на запитання про те, що «представлятиме» собою ця спортивна «новобудова»: «У нас готовий прекрасний зелений газон, «на підході» й роздягальні. Будуть ще кілька майданчиків, де спортивна молодь матиме змогу грати і у теніс, і у баскетбол. Для мене це, звісно, моральне задоволення. Я люблю пограти в футбол, люблю спостерігати за грою, хочу, аби люди ходили вболівати сюди за наші команди. Ми також будемо працювати над тим, щоб проста дітвора мала змогу «позайматись» на цьому стадіоні».

І справді, першочергове завдання таких сучасно оснащених спортивних споруд – це розвиток спорту серед молоді. Тому, ініціатива створення можливості для росту спортивного потенціалу краю таким чином – це величезний крок вперед до нових спортивних здобутків, та й взагалі: пропаганда активного відпочинку і здорового способу життя.

Про це та багато іншого сказав Богдан Андріїв: «Ми прекрасно бачимо, як тут все змінилося у порівнянні з минулим роком. Будівельні роботи плануємо завершити до початку «холодів», щоб друге коло чемпіонату області та міста наші команди могли приймати на цьому стадіоні. Тут можна буде проводити не тільки футбольні матчі, тут діти зможуть розвиватись й у інших видах спорту. Це дає мені моральну насолоду, що ми у цьому житті щось робимо не для себе, а для простих жителів міста, які не мають можливості займатися спортом платно. У нас все буде безплатно, і це мені дає стимул робити щось надалі. Ми хотіли відновити славу легендарного стадіону «Автомобіліст», і через декілька місяців завершимо і влаштуємо грандіозне відкриття – це і є результат нашої роботи».

Аттіла Ерделі

ФОТОРЕПОРТАЖ із стадіону Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 828 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: