Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Булеца майстерно забиває зі штрафного (ВІДЕО)
12:29
Булеца майстерно забиває зі штрафного (ВІДЕО)
У поєдинку 28-го туру чемпіонату України U21 ужгородський півзахисник відзначився черговим голом у ворота "Зорі".

Булеца майстерно забиває зі штрафного (ВІДЕО)
У календарній грі чемпіонату України серед дублерів Сергій Булеца відзначився черговим ефектним взяттям воріт зі стандарту, поставивши крапку у перемозі - 3:0. Для нього це вже сьомий гол у сезоні, у якому киянам залишилось набрати сім очок в останніх чотирьох турах, щоб гарантувати собі золоті медалі.

У післяматчевому коментарі головний тренер "Динамо" U21 Юрій Мороз дав оцінку діям Булеци на полі у цьому матчі:
 
— Хотілося б, щоб його майстерність проявлялася не лише під час штрафних ударів, але ще і в тих моментах, де потрібно взяти гру на себе, увірватися до штрафного майданчика, пробити або реалізувати момент. Він повинен ставати лідером на футбольному полі, тим гравцем, через якого в'яжеться вся наша атака. Місцями Сергій був хороший, а місцями — є питання. Хотілося б, щоб він не оцінював себе тільки як гравця атаки, а й брав участь ще в оборонних діях, точніше, у відборі м'яча, змушуючи суперника працювати в цейтноті. Сьогодні у першому таймі було все нормально, а хвилини після 60-ї він трохи «поплив» і погано реагував на зміни на полі.


Вже 11 травня Сергій відбув у стан юнацької збірної України (футболісти не старші 1999 року народження), де почав підготовку, приурочену до чемпіонату світу, який із 23 травня стартує в Польщі. Вчора, 14 травня, збірна зіграла перший товариський поєдинок із "Колосом" Ковалівка - 1:1, закарпатець провів перший тайм на полі. 18 травня запланований спаринг зі збірною ПАР U-20.

Нагадаємо, що на груповій стадії ЧМ-2019 (U-20) збірна України зустрінеться з командами США (24-го), Катару (27-го) і Нігерії (30-го).

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 695 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: