Головна » Усі публікації » у світі » Булеца: "Постарався забити і приніс команді перемогу - це найголовніше"
09:49
Булеца: "Постарався забити і приніс команді перемогу - це найголовніше"
Закарпатський футболіст "Динамо" Сергій Булеца поділився враженнями від перемоги над "Бенфікою" в Юнацькій Лізі УЄФА.

Булеца: Півзахиснику київської команди Сергію Булеці вдалося відзначитися забитим м'ячем у ворота «Бенфіки». Після матчу він розповів, як складалася гра для його команди:

- Емоції зашкалюють. Слава Богу, виграли і взяли три очки. Для нас це найголовніше. Ми були налаштовані на боротьбу, агресію і на все інше. Ми налаштовуємося на кожну гру. Просто у двох останніх матчах ми програвали після першого тайму. Потім вигравали після перерви. Зараз виправили помилки.

Головне, щоб ми в таких іграх не здавалися. Хотіли забити якомога швидше, але арбітр фіксував положення поза грою. В кінці не допрацювали в захисті. Потрібно було тримати концентрацію уваги. Ви самі бачили, що в кінці нам уже було важкувато. Заважали судоми...

Що стосується моєї взаємодії з Янаковим, то ми з ним грали ще в академії, на фланзі, тому у нас з ним, можна сказати, хороша зв’язочка. Коли забивав, попросив м'яч, постарався забити і приніс команді перемогу. Це найголовніше.

Португальці грали не зовсім порядно - багато допомагали собі руками. А суддя не бачить. Так само було і в матчі з «Бешикташем» - коли я виходив на поле, їхній гравець просто взяв мене за вухо. Хотів його відірвати (сміється). А суддя також цього не бачить. Це підло. Негарно так чинити з суперником, має бути повага.
 
Категорія: у світі | Переглядів: 902 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 JimmieSog  
0
площадь оконных, дверных и других проемов в каждой несущей стене не превышает 30 % площади стены. При проектировании должны учитываться также дополнительные ограничения, приведенные в разделах, относящихся к конкретным http://zabor-iz-profnastila-deshevo.blogspot.ru/2018/02/blog-post_43.html конструкциям домов.

الاسم *:
Email *:
كود *: