Головна » Усі публікації » у світі » Булеца приносить перемогу динамівським юніорам над Бенфікою (ВІДЕО)
15:10
Булеца приносить перемогу динамівським юніорам над Бенфікою (ВІДЕО)
У середу, 19 жовтня, відбувся матч 3-го туру групового турніру Юнацької Ліги УЄФА між київським «Динамо» та «Бенфікою» з Лісабону.

Булеца приносить перемогу динамівським юніорам над Бенфікою (ВІДЕО) Після двох турів групового турніру Юнацької Ліги УЄФА «Динамо», маючи чотири очки, очолювало турнірну таблицю, випереджаючи завдяки кращій різниці м’ячів лісабонську «Бенфіку». 

В останньому календарному турі національного чемпіонату U-19 жертвою підопічних Юрія Мороза стала луганська «Зоря», яка на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського отримала вісім «сухих» м’ячів у свої ворота, один з голів забив і Булеца.

Закарпатський футболіст став героєм сьогоднішньої зустрічі, доклавши максимум зусиль до перемоги динамівців над гостями з Лісабону. Булеца всю гру провів на позиції атакуючого центрального півзахисника разом з Миколою Шапаренком.

На 20-ій хвилині, після багатоходівки біля воріт суперника, Сергій віддав гольову передачу на Янакова, який в один дотик проби точно в дальній кут.

Вже у другому таймі, на 56-ій хвилині, швидкісний рейд правого захисника Тимчика закінчився передачею на Булецу на лінію карної зони і Сергій другим дотиком відправляє м’яч в лівий кут воріт. Тож після цієї звитяги кияни одноосібно очолюють свою групу у Юнацькій Лізі УЄФА.  

Огляд матчу можна перглянути тут.
 
Категорія: у світі | Переглядів: 1219 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: