Головна » Усі публікації » у світі » Булеца продовжить кар'єру у Польщі
20:18
Булеца продовжить кар'єру у Польщі
Сергій Булеца приєднався до команди Заглембе Любін на правах річної оренди.

Булеца продовжить кар'єру у Польщі
Сьогодні на офіційному сайті Заглембе було представлено закарпатського новачка команди.

– Сергій Булеца посилить конкуренцію в нападі. Це футболіст, який може успішно грати як класична «десятка», так і на флангах. Незважаючи на юний вік, він уже зіграв багато матчів у вищому дивізіоні України, і минулий сезон у цій складній лізі був для нього справді вдалим. Але найбільшим успіхом Сергія став Чемпіонат світу U-20 2019, де разом зі своєю національною командою він виграв «золото». Ми дуже раді, що наступний рік він проведе в нашій команді. Ласкаво просимо до Любіна і бажаємо вам удачі, - каже директор спортивного департаменту Пьотр Бурліковскі.

– Це ще один трансфер, який відповідає нашим високим амбіціям цього сезону. Сергій Булеца разом зі збірною домігся великих успіхів в юнацькому футболі, а в чемпіонаті України був видатним гравцем. Ми сподіваємося, що цей трансфер дасть тренеру Вальдемару Форналіку ще більше простору для маневру, і гравець стане важливою ланкою в нашій команді, - сказав президент правління Заглембе Любін Міхал Кілан.

– Дуже радий, що буду грати в Любіні. Я хотів щось змінити у своїй кар'єрі, і я думаю, що гра в Польщі допоможе мені розвиватися. Я хочу відплатити хорошими виступами для Заглембе лише за цю можливість. Дивився останній матч проти «Руха», радий, що мої друзі впоралися і перемогли. Сподіваюся, я добре впишуся в команду і ми разом будемо радіти наступним перемогам, - каже Сергій Булеца.

У минулому сезоні Заглембе завершив сезон в середині турнірної таблиці - на 9 місці з 18 команд.

Для Булеци крайній сезон у Зорі можна вважати найбільш вдалим за результативними показниками - 30 матчів, 7 голів, 9 асистів. На сайті Трансфермаркт вартість 24-річного ужгородця наразі 2 мільйони євро.

 
Категорія: у світі | Переглядів: 268 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: