Головна » Усі публікації » у світі » Булеца, Сич і компанія знову виграють
14:25
Булеца, Сич і компанія знову виграють
​Юнацька збірна команда України серед гравців віком до 18 років виграла свій другий матч.

Булеца, Сич і компанія знову виграють Юнацька збірна команда України серед гравців віком до 18 років виграла свій другий матч на традиційному міжнародному турнірі Вацлава Єжика, який триває з 15 по 20 серпня у Чехії. Цього разу наші хлопці виявилися сильнішими за збірну ОАЕ.
 
Як і в стартовому поєдинку з японцями, «синьо-жовті» за грою переважали своїх суперників. Підопічні Олександра Петракова спромоглися втілити цю перевагу у забиті голи вже на 4-й хвилині, коли Попов вдало підключився до стандарту. Азійська ж збірна у першому таймі чинила спротив на власній половині поля і майже не турбувала голкіпера української збірної Луніна.
 
Перша ж атака українців на початку другого тайму знову стала результативною - рахунок подвоїв Плахотнюк. Збірна ОАЕ грала досить жорстко, і це призвело до того, що наші суперники залишилися у меншості на останні 20 хвилин зустрічі.
 
У зв’язку з цим українські юнаки повністю заволоділи ініціативою на полі і повинні були доводити рахунок до розгромного. Але нагодам Кулакова, Янакова та Авраменка бракувало холоднокровності та влучності у завершальній фазі атак. І все ж українці наостанок засмутили ще раз воротаря команди ОАЕ – на 88-й хвилині Кулаков встановив крапку у цьому матчі.
 
Таким чином, українські юнаки з шістьма очками очолили групу «А» і у наступній зустрічі протистоятимуть господарям – команді Чехії, яка в іншому матчі нашого квартету поступилась японцям 2:3. 

Сергій Булеца, Олексій Сич та Микола Ісаєв розпочали гру в стартовому складі і лише останній дограв матч до кінця.
 
Турнір Вацлава Єжика
 
Україна U-18 – ОАЕ U-18 – 3:0
 
Голи: Попов (4), Плахотнюк (46), Кулаков (88)
 
Україна: Лунін – Сухар, Попов, Миколенко, Сич (Авраменко, 65), Хахльов, Мусолітін, Булеца (Наумець, 46), Гоменко (Янаков, 60), Ісаєв, Плахотнюк (Кулаков, 76)
Категорія: у світі | Переглядів: 866 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: