Головна » Усі публікації » у світі » Булеца забиває німцям на юніорському Євро-2016 (ВІДЕО)
20:22
Булеца забиває німцям на юніорському Євро-2016 (ВІДЕО)
5 травня збірна України U-17 провела свій стартовий матч на чемпіонаті Європи серед юнаків 1999 року народження.

Булеца забиває німцям на юніорському Євро-2016 (ВІДЕО) Зустріч проти юнацької збірної Німеччини проходила на стадіоні "Олімпійський" у Баку.
 
Протягом матчу Німеччина намагалася грати першим номером та широко атакувати. Команда Олександра Петракова протиставила такій тактиці гру на контратаках, що дало свої результати: наша збірна повела у рахунку після удару Дениса Янакова на 33-й хвилині. Проте німці дуже швидко відігралися: Отто вразив ворота Луніна наприкінці першого тайму.
 
Друга половина зустрічі проходила за схожим сценарієм. Після відбору м'яча у суперника юнаки з України швидко розгортали атаку у відповідь. Одна з них призвела до штрафного удару у бік воріт Німеччини, і після передачі Сергія Булеци на 67-й хвилині м'яч пролетів повз воротаря у сітку воріт.
 
Німцям вдалося відігратися за шість хвилин до завершення основного часу: Шрек був першим на добиванні та зрівняяв рахунок після того, як Лунін у стрибку відбив м'яч.
 
У доданий арбітром час обидві збірні мали ще кілька шансів вирвати перемогу, але не пощастило. Треба відзначити й вдалу гру голкіпера українців Максима Луніна, який зробив кілька сейвів, у тому числі і у заключні хвилини матчу.
 

Євро-2016. Фінальна частина
 
Україна U-17 - Німеччина U-17 - 2:2
 
ГолиЯнаков (33), Булеца (67) - Я. Отто (37), Шрек (74)
 
Україна U-17Лунін – Бондар, Попов, Миколенко, Чех, Кулаков, Кащук (Сухар, 80), Хахльов, Булеца (Мусолітін 80), Сич, Янаков (Наумець, 71)
 
Німеччина U-17: Бартельс – Г. Іттер, Бак, Баак, Хавертц, Майер (Бесте, 77), Дадашов, Шрек, Хєнратц (Кюблер, 77), Я. Отто (Баксман, 63), Д. Іттер
 
Попередження: Бондар (9), Я. Отто (40), Шрек (52), Янаков (71), Баак (80)
Категорія: у світі | Переглядів: 1178 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: