Головна » Усі публікації » у світі » Булеза капітанить та перемагає у кваліфікаційному раунді
11:38
Булеза капітанить та перемагає у кваліфікаційному раунді
Іршавський футболіст у складі юнацької збірної України U-19 завершив виступ у кваліфікаційному раунді Євро-2023.

Булеза капітанить та перемагає у кваліфікаційному раунді 17 листопада матчем проти Косова юнацька збірна України U-19 (футболісти не старші 2004 року народження) розпочала виступ у кваліфікації Євро-2023. Свій перший поєдинок групи 3 підопічні Сергія Нагорняка проводили у шведському місті Норрчепінг (стадіон «Остготапортен»).

 Косовари намагалися будь-що втримати нічию, навіть провели тактичну заміну на 90+4-й хвилині, але на останніх секундах півзахисник англійського «Брентфорду» Єгор Ярмолюк після передачі колеги по амплуа з німецького «Нюрнберга» Володимира Харабари, який вийшов на заміну, приніс Україні бажану перемогу. 1:0.

Після перемоги над Косовом свій другий поєдинок у групі 3 підопічні Сергія Нагорняка проводили у шведському місті Норрчепінг (стадіон «Норрчепінгс Ідроттспаркен») зі збірною Кіпру. У другому таймі наші юніорі зуміли дотиснути суперника і здобули впевнену перемогу 4:1.

Після перемог над Косовом та Кіпром синьо-жовті гарантували собі вихід до еліт-раунду. Свій заключний поєдинок у групі 3 підопічні Сергія Нагорняка проводили у шведському місті Норрчепінг, де зустрічалися з господарями міні-турніру.

Українці перемогли з рахунком 2:0 завдяки голам Єгора Ярмолюка та Віталія Холода, таким чином посівши першу сходинку в групі. Тепер синьо-жовті очікуватимуть на жеребкування еліт-раунду, яке відбудеться 8 грудня.

Нагадаємо, дві перші команди кожної з 13-ти груп та найкращий володар третього місця (за результатами матчів із першою та другою командами групи) навесні 2023 року приєднаються в елітному раунді відбору до Португалії. Збірна Мальти здобула пряму перепустку до фінальної стадії на правах господаря турніру. Туди ж потраплять переможці семи груп еліт-раунду. 

У всіх трьох матчах Андрій Булеза виходив на поле з капітанською повязкою і провів всі матчі від дзвінка до дзвінка.

УАФ

 
Категорія: у світі | Переглядів: 393 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: