Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Бужора" не пускає "Бийгань" на перше місце (ФОТО)
19:38
"Бужора" не пускає "Бийгань" на перше місце (ФОТО)
В Іршаві у рамках 10-го туру «Бужора» приймала команду «Бийгань».

В Іршаві у рамках 10-го туру «Бужора» приймала команду «Бийгань».

Остання потужно грає саме на виїзді, де не втратила ще жодного очка. «Бужора» ніби грає непогано, але очок замало.

Від стартового свистка перевага гостей відчувалася мало не в усіх компонентах. На 10 хв. «Бийгань» провела затяжну атаку: м’яч відскочив до Жаренка, який знаходився за 5 метрів від воріт. Іван погано прийняв його і з трьох метрів визнаний бомбардир пробив вище воріт. На 13 хв. господарі провели швидку атаку правим флангом: пас під удар Бровдію, той не наважився пробити з 9-10 метрів, пропустив м’яч Бричу, але Михайло вже змістився в центр на добивання і момент було втрачено.

На 15 хв. відмінний прохід здійснив Лобода, який отримав пас, утік від Качура і замість удару з 5 метрів зробив передачу вздовж воріт. Ігнатишин прочитав хід і спочатку відбив м’яч, а потім накрив його в ногах Оржеховського. А на 30 хв. гості відкрили рахунок. Після сильного удару воротар «Бужори» відбив м’яч, той відскочив до самотнього Жаренка, який стояв на лінії штрафного майданчика, і великобийганець ударом у нижній кут переправив м’яч у сітку воріт. Навколо Жаренка стояло сім гравців господарів, але вони всі чомусь були мовчазними свідками цього моменту. Кинулося у вічі, що гравці «Бужори» непогано грали індивідуально, але командної гри взагалі не було. Рухався тільки гравець, який володів м’ячем, всі інші з гри виключалися.

На 52 хв. гості втратили ще один момент для взяття воріт. Оржеховський з лівого флангу навісив м’яч після штрафного, Крьока виграв верхову дуель і скинув м’яч на дальню стійку, де Жаренко чомусь затримався із добиванням і голкіпер встиг зреагувати. Загалом здивувала пасивність Жаренка та Зубанича. Обоє так мистецьки закривалися, що їх із свічкою було важко знайти на полі. Такого класу гравець, як Жаренко, не має права марнувати гольові моменти, особливо коли на нього працює вся команда. А на 65 хв. трапилося те, що відбувається у таких випадках. Несильна передача поперек штрафного майданчика знайшла руку захисника гостей, який знаходився спиною до гравця Іршави, що робив передачу (руки чомусь у того були за спиною). Мирослав Гала показав на 11-метрову позначку. Вирок арбітра чітко виконав Симканич, 1:1.

Гравці «Бийгані» знову кинулися в атаку, але іршавчани вже відчули смак до гри. У діях представників Берегівщини вже не було стрункості. На 67 хв. чудово пробив Лобода, але м’яч, торкнувшись стійки, покинув межі поля.

На 71 хв. гості змарнували ще одну нагоду. Володимир Староста ледве встиг вибити м’яча з-під ніг нападника «Бийгані», який виходив на ворота Ігнатишина, і сам віддав м’яч на вихід Горшоні. Не зрозуміло, чому Шандор не пішов далі, а пробив із 14 метрів. Ігнатишин виручив свою команду, ногою відбивши м’яч. Захопившись атаками, гості пропустили швидку контратаку на 76 хв., й іршавчани мали дві реальні нагоди, але щастя вже було на боці «Бийгані». Уже в доданий арбітром час Ігнатишин відбив сильний удар із-за меж штрафного майданчика. І все.

Кого можуть звинувачувати гравці «Бийгані», крім самих себе? Вони явно недооцінили суперника. А ось «Бужора» стрибнула вище голови, правда, їм у цьому допомогли гравці суперника. У «Бужори» є серйозний стимул набирати очки. Перед ними «Боржава», яку необхідно обійти, але такі ж завдання стоять і перед довжанами. Позаду іршавчан «Тячів», який теж не хоче бути останнім. «Бужорі» є над чим попрацювати в літнє міжсезоння, тільки чи розуміють це самі гравці?


Арбітри: Гала М., Зайтлер В., ГрубінкаІ., Ліб К.
Делегат – Наскалов В.Б.

Іршава, стадіон «Авангард», 450 глядачів

ФК «Бужора» (Іршава) – ФК «Бийгань» – 1:1

Голи: Симканич В., 66 (з пен.) – Жаренко І., 30.

ФК «Бужора» (Іршава): Ігнатишин В., Староста Є., Бундаш О., Качур В., Симканич В., Бровді І. (Світлик М.), Томич В., Глеба Ю. (Тимкович І. 25 хв.), Горзов Я. (Бізіля М.), Брич М.
Заміна: Погайда М., Стільник В., Гриць В.
Тренер – Рацин М.

ФК «Бийгань»: Ковач І. Григорович В., Ількович М., Гайдош Ч., Бабич А., Крьока М., Гейці С., Зубанич О., Лобода Я., Оржеховський П. (Пейтер Д. 64 хв.), Жаренко І.
Запасні: Горшоні Ш., Септа О., Верейці Е., Горват А., Орос Т., Зан К.
Тренер – Вайданич Т.

Попередження: Синканич В. 53 хв., Оржеховський П. 54 хв., Григорович В. 65 хв.

Степан Селменський

Фото Анастасія ПЕНЗОВА

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 921 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: