Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Бужора" підкоряє дубівські "Карпати"
09:44
"Бужора" підкоряє дубівські "Карпати"
В неділю на стадіоні «Карпати» в Дубовому пройшов матч 1/8 фіналу Кубка області по футболу.

Гру чекали з нетерпінням, адже в гості до команди «Карпати» завітала «Бужора» Іршава, що вже багато років є учасником вищої ліги чемпіонату області. Отож, матч мав бути цікавим.

У попередній стадії турніру дубівчани здолали у серії післяматчевих пенальті гравців Великої Копані, а іршавчани виграли у Пістрялові здолавши місцевий «Метеор».

Велика кількість вболівальників, що прийшли підтримати місцеву команду звичайно сподівалися на перемогу. Напевно це був глядацький рекорд відвідуваності домашніх матчів. На стадіоні зібралося 500 глядачів, не менше, і звичайно при своїх вболівальниках господарі поля, склад яких дещо змінився у порівнянні з минулорічним сезоном хотіли відзначитися перемогою та виходом до чвертьфіналу.

Гра почалася з того що вже на 2 хвилині гості вийшли вперед. Захисник господарів Юрій Мотрин не дотягнувся до м’яча головою, через не дуже вдалий вибір позиції і гравець «Бужори» Горзов пробив по воротах з доволі гострого кута по неймовірній траєкторії точно в ціль, 0:1. Якщо можна було б дати можливість повторити такий удар гравцю що забив гол ще 10 або більше разів, то навряд чи йому вдався б ще раз такий сильний та влучний постріл.

Господарі почали з центра поля і поступово взяли гру під свій контроль. Було багато боротьби, але вона була чесною і безкомпромісною.

На 16-й хвилині матчу арбітр в полі Іван Грубінка призначив пенальті у ворота гостей. Ян Змикало ввійшов у карний майданчик іршавчан але був зупинений недозволеним прийомом, пенальті був стовідсотковий, арбітр не вагався, а гравці «Бужори» навіть не намагалися сперечатися. До м’яча підійшов Іван Лендєл та пробив не дуже вдало, голкіпер зреагував, але удар був доволі сильним і тому м’яч закотився у ворота, 1:1.

Після того як рахунок зрівнявся команда господарів заволоділа ініціативою і намагалася грати першим номером. Вона створила декілька небезпечних моментів. Запам’ятався епізод коли Лендєл отримавши м’яч у 35-40 метрах від воріт гостей пішов на загострення і вийшов віч-на віч з Ігнатишиним, але в останній момент голкіпер зреагував та врятував свою команду від голу.

У другому таймі зовсім не відчувалося, що команди з різниг ліг чемпіонату. Дубівчани мали більше шансів виграти, бо створили небезпечні моменти, але вони не були реалізовані. Таким чином, командам прийшлося пробивати одинадцятиметрові удари.

Гравці «Бужори» забили 4 пенальті підряд, а господарі двічі схибили. Отож, «Бужора» в 1/4 фіналу. Там її чекає призер минулорічної першості команда «Дийдо».

Щодо господарів то видно, що команда «Карпати» Дубове вже не є хлопчиками для биття для більш досвдчених команд. Є надія, що в сезоні що наближається команда зможе боротися на рівних з найкращими колективами «Східної» зони першої ліги області.


Арбітри: Грубінка І., Абель О., Ліб К. 
Делегат – Жига Г.М.

Стадіон «Карпати» смт. Дубове, 500 глядачів

"Карпати" Дубове – "Бужора" Іршава 1:1 (по пенальті 1:4)

Голи: Лендєл, 16 (з пен.) - Горзов, 2.

Карпати: Решетньов, Бережник Д, Мотрин, Томишин, Гирич, Куцин, Магей, Змикало (Крегул, 82), Макарусь (Бережник Д, 63), Приймак, Лендєл

Бужора: Ігнатишин, Брич, Бізіля, Петр, Сухан, Глеба, Ільницький, Горзов (Довгінко, 50), Попорканич, Симканич, Бровді (Томич, 89)

Попередження: Приймак, 43, Змикало, 61 - Сухан, 39, Попорканич, 60.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 984 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: