Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Бужора" виборює три очки
21:35
"Бужора" виборює три очки
Незабитий пенальті і рясний дощ не завадили Іршаві здобути вдома впевнену перемогу над тячівськими спортсменами.

16 травня в Іршаві лив рясний дощ і паралельно відбувався чемпіонат області по мотокросу, але це не стало проблемою для повного стадіону глядачів, а навіть навпаки група фанатів під звук барабану підтримувала місцеву команду в 2 турі Закарпатської першості по футболу. Футбольний клуб "Бужора" приймав футбольний клуб "Вільхівці".

Першими почали юнаки, які забили аж 6 голів у ворота гостей, ті ж у свою чергу спромоглися тільки на один. 6:1 впевнена перемога підопічних Віктора Цогли, бронзового призера 2016 року та чемпіона області сезону 2017 серед юнаків. Особисто спілкуючись з тренером він відзначив кращого гравця матчу, а саме Римаря Василя. 

Після юнаків на поле вийшли гравці основи - "Бужора" Іршава в синій формі та "Вільхівці" в червоній. Головним арбітром в матчі був Козик Ярослав. 

Рахунок відкрила команда гостей вже на 13-ій хвилині – відзначився головний голеадор команди Олександр Грицкевич. 

Іршава відповіла голом 21-річного Ількова вже через три хвилини. Отже, на 16 хвилину гри рахунок був рівний 1:1.

Бужора контролює м’яч впродовж всього тайму і час від часу змушує працювати у воротах Славіка, але потужні лічені удари з штрафних та гри Бандуровича не знаходять свого логічного завершення. Воротар Вільхівців контролює впевнено лінію воріт, аж до самого свистка в роздягальну. На 44-ій хвилині Бучок робить першу заміну - Йосипа Пайдича змінює на Юрія Савку. 

У другому таймі протистояння продовжилось і вже через вісім хвилин Качур вивів свою команду вперед – 2:1. Гра несе за собою дуже жвавий та напружений характер настільки, що головний тренер Іршави не стримує емоцій на боковому судді, яка зафіксувала офсайд на 60-ій хвилині матчу. 

На 64-ій хвилині команда гостей залишається в меншості, Ярослав Козик вилучає захисника Василя Гнепу через черговий фол біля своєї штрафної. 

На 78-ій хвилині обидві команди проводять заміни: у гостей замість Івана Скунзяка виходить Віталій Мадяр, а в бужорців замість гравця середньої ланки Сергія Яцкулинця виходить атакуючий Іван Бровді, який відразу вбігає в поле, перехоплює м’яч і в штрафній суперника заробляє пенальті. Одинадцятиметровий удар взявся пробивати захисник Бужори Веждел, але Славік здійснив шалений стрибок у правий нижній кут і відбив шкіряного, на добиванні не було нікого і захист вибив м’яч подалі від воріт. 

Після цього епізоду команда Вільхівців отримала потрібний емоційний поштовх і почала грати впевненіше на половині поля суперника, але під самий кінець матчу, після невдалого прийому захисника тячівців, м’яч переходить до Качура, який здійснює удар по воротам і круглий рикошетом від захисника суперника Володимира Товта влітає у ворота гостей – 3:1.

Фінальний свисток Козика зафіксував рахунок 3:1 на користь діючого чемпіона.

За результатами матчу обидві команди мають по три очки, але за різницею забитих та пропущених "Бужора" випереджає на дві позиції свого сьогоднішнього противника "Вільхівці".


ФК «Бужора» (Іршава) – ФК «Вільхівці» – 3:1

Голи: Ільков, 16; Качур, 53 – Грицькевич, 13; Товт (автогол), 89.

Бужора: Василь Русин - Василь Росул, Станіслав Кохан, Андрій Ломага, Іван Веждел - Іван Бандурович, Ерік Івашко, Ярослав Ільков, Юрій Сінкін, Сергій Яцкулинець (Іван Бровді, 78) - Іван Качур.
Запасні: Йовбак, Анатолій  Богович.
Головний тренер – Іван Білак.

Вільхівці: Юрій Славік - Василь Гнепа, Володимир Товт, Вадим Селещук, Едуард Нергеш – Роберт Товт, Іван Куцин, Іван Скунзяк (Віталій Мадяр, 78), Василь Габор, Йосип Пайдич (Юрій Савка, 44) - Олександр Грицкевич.
Запасні: Костянтин Марко.
Головний тренер – Юрій Бучок.  

Попередження: Кохан, 21; Росул, 75 – Габор, 8; Пайдич, 10; Гнепа, 28; Нергеш, 33; Мадяр, 82.

Вилучення: Гнепа, 63 (друге попередежння).

На 79-ій хвилині Веждел не реалізував пенальті (воротар).

Микола Маргіта для «Lobda.at.ua»
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 902 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: