Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Бужора" залишає "Вільхівці" ні з чим
10:55
"Бужора" залишає "Вільхівці" ні з чим
У матчі 21-го туру Вищої ліги області, Іршавська «Бужора» переграла «Вільхівці» з рахунком 1:0.

Яким би не був рахунок у домашніх для іршавської «Бужори» матчах, легко тут не було жодній гостьовій команді. Іршавці попри тривалу безвиграшну, ба навіть безничійну, серію поєдинків цього разу доволі неочікувано обіграли «Вільхівці», чим неабияк потішили місцевих вболівальників привітавши таким чином публіку з днем міста.

Та перемогу цю закономірною назвати язик не повернеться. Гості з перших хвилин притиснули іршавців біля власних воріт. Активний на вістрі Апіян регулярно намагався загострювати гру біля штрафного майданчика господарів. Втім, такі атаки результату не принесли. У свою чергу гості хоч і створили обмаль нагод, та все ж були близькі аби ще у першому таймі відкрити рахунок.

На 20-ій хвилині Ільницький Іван отримавши м'яч далеко за межами карної площі, пробив з центру у ствір воріт. Та кіпер впевнено зафіксував круглого у рукавицях. Далі – суцільні атаки гостей. Кілька ударів поспіль у виконанні Апіяна з різних позицій пройшлися мимо рами воріт. Потім Терпак на 37-ій хвилині прийнявши м'яч грудьми біля лінії штрафної пробив точно по воротах. Але кіпер з ударом впорався, кінчиками пальців перевівши мяч спершу на поперечку, потім на кутовий. Феєрити кіпер іршавців Ігнатишин продовжував і далі, відбивши на 40-ій хвилині два удари Апіяна по воротах поспіль.

У другому таймі господарі хоч і віддали свідомо ініціативу «Вільхівцям», та все ж дочекалися зручної для контратаки нагоди. На 55-ій хвилині один з гравців «Бужори» навісом вивів Горзова 1 на 1 з воротарем гостей. Ярослав, випередивши двох захисників та дійшовши до карної площі, у дотик переправив мяч точно у ворота. 1:0.

Далі іршавці наглухо засіли у обороні відбиваючись решту часу. Хто зна, яким би був результат матчу якби не везіння господарів та майстерна гра кіпера «Бужори».

До прикладу серію точних ударів по воротах у виконанні Жоффчака Ігнатишин зумів нейтралізувати миттєво, намертво зафіксувавши м'яч у руках. Далася взнаки і занадто кваплива гра «Вільхівців». Бажання якомога швидше зрівняти рахунок, не дало розвинути грамотні комбінаційні атаки які гості демонстрували у ході першого кола. Дійшло до того, що футболісти «Вільхівців» регулярно навішували у штрафну, де кремезні Жоффчак та Терпак намагалися зачепитися за м'яч. Та це їм не вдавалося. Найближчим аби зрівняти рахунок був Апіян на 84-ій хвилині. Останній отримав навісну передачу майже поруч зі стійкою, та після удару вдотик м'яч пролетів мимо.

У підсумку іршавці зуміли вибороти другу перемогу у сезоні із, хоч і обескровленим, проте досвідченим суперником.


Арбітр – Назар Дьордь
Асистенти арбітра – Ілля Вовчанський, Олександр Бодня
4-ий арбітр – Богдан Павлюкович
Делегат – Іван Кампов

ФК «Бужора» (Іршава) – ФК «Вільхівці» 1:0

Гол: Горзов, 55.

ФК «Бужора»: Ігнатишин, Сухан, Горзов, Томич, Глеба, Корпош (Ільницький В., 73’), Ільницький І., Совтан, Купар, Кинів, Варга;
Запасні: Бізіля, Довгінко.
Тренер - Іван Ільницький.

ФК «Вільхівці»: Ковач, Скрип, Товт, Фіцай (Мандич, 56’), Кардач (Бенко, 66’), Куцин, Жоффчак, Богович (Грубінка, 61’), Терпак, Матяш, Апіян.
Запасні: Солодовни.
Тренер - Юрій Бучок.

Попередження: Ігнатишин, Сухан, Ільницький В.
Мартін  ТУРКАЛО
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1100 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: