Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Бужора» здобула дебютну перемогу (ФОТО)
20:07
«Бужора» здобула дебютну перемогу (ФОТО)
У іршавському дербі Бужора перериває свою не вдалу серію ігор.

У іршавському дербі Бужора перериває свою не вдалу серію ігор.

Хоча довжанці так і не привезли до Іршави свою знамениту «Фіру», та місцеві фани очікували на подвійне свято: по перше змогли стати свідками чергового іршавського районного ель-класіко, а по друге був реальний шанс зачепитись за дорогоцінні очки.

Довго налаштовуватись на суперника не доводилось. Уже на початку першого тайму місцеві почали переважати суперника у володінні м’ячем і отримали перевагу за ударами – 3:0. Спочатку на 13-й хвилині необов’язковою втратою м’яча від Кузьми скористався Горзов, який завершив атаку правим флангом пострілом у ближній кут. Черепко відбив і з другої спроби забрав м’яча. Удар від Бундаша з 30-ти метрів через хвилину був не таким влучним. Круглий полетів повз стійку. Ще за мить атака по центру за участю Симканича, Томича та Бровді завершилась виходом останнього на правий край воротарського майданчика. Іван наважився на удар з доволі гострого кута в дальній кут. М’яч полетів в сантиметрах поруч із стійкою.

На 20-й хвилині гості змогли прорватись в атаку правим флангом. Батрин (не Іванович) прострілив на Остафійчука. Олексій намагався пробити з льоту, та спрямував круглого вище воріт. Відповідь місцевих відбулась через три хвилини, коли на удар простріл зі штрафного з правого флангу в ближній кут наважився Сорока. Черепко не ризикуючи переправив м’яч на кутовий.

На 26-й хвилині Симканич намагався пробити з льоту, та вище поперечини. Через три хвилини з 37-ми метрів знову бив Сорока, який цього разу цілив у ліву дев’ятку. Воротар не встигав зреагувати, та на його щастя круглий полетів поруч зі стійкою.

У середині тайму команди під впливом спеки суттєво зменшили оберти. Пожвавлення вніс дощ, який розпочався з 37-ї хвилини. Уже через дві хвилини Горзов фінтами залишив з носом Кузьму і виклав під дуже вигідний удар Глебі, та Юрко так і не зміг пробити, викликавши обурення трибун. Та після наступної атаки фани змінили гнів на милість. Після подачі з кутового від Сороки з правого флангу, один з його партнерів цілив у правий верхній кут. М’яч влучив у поперечину і полетів уздовж лінії воріт до лівого кута. Першим на добивання підбіг Староста і спрямував м’яч у сітку – 1:0. Довжанці спробували піти вперед, та злива допомогла підопічним Рацина спрямовувати м’яч подалі від своїх воріт.

На початку другого тайму команди провели під зливою неповні дві хвилини, а далі блискавиця, яка хряскала над головами футболістів, змусила Василя Поповича прийняти рішення про призупинення гри. Після поновлення гри боржавці мали можливість зрівняти рахунок на 52-й хвилині. Навіс із правого флангу від Ганчича ударом головою з 11-ти метрів завершив Чедрик. На щастя Ігнатишина м’яч полетів поруч зі стійкою.

Починаючи з 54-ї хвилини над Іршавою з’явилась веселка, яка трималась аж до фінального свистка. Господарі першими побачили серед її барв рідні чорно-білі кольори і понеслись в атаку правим флангом, за участю Бундаша, Горзова та Бровді, яку пострілом у дальній нижній кут завершив Глеба – 2:0.

Через чотири хвилини Михайло Брич виходив на воротаря і обіграв його, та після цього не влучив у порожні ворота. На 71-й хвилині ще один постріл від Глеби з гострого кута в ближній кут. Черепко не ризикуючи відбив на кутовий. Через дві хвилини атака «Боржави» з використанням обох флангів. Батрин (не Іванович) пробив з льоту вище поперечини. Наступний удар Батрина був влучніший. Ігнатишин зреагував.

Батрин (Іванович) прострілив у центр штрафногого майданчика на вільного Чедрика. Того не за правилами зупинив Бундаш. Райда без вагань вказав на одинадцятиметрову позначку. Сам постраждалий з точки пробив у правий нижній кут. Ігнатишин вгадав, та не дістав – 2:1. Ще був удар відчаю від Остафійчука на 93-й хвилині, який заблокували господарі.

Довжанці хоча й завершили гру в атаці, та реальних можливостей відігратись не створили.


Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Михайло Лялюк, Віктор Магурський
Делегат матчу - Василь Попович

м. Іршава, стадіон «Бужора», 800 глядачів

«Бужора» Іршава – «Боржава» Довге 2:1

Голи: Староста, 40, Глеба, 58 – Михайло Батрин, 84, з пенальті.

«Бужора»: Василь Ігнатишин, Володимир Староста, Олександр Бундаш, Євген Сорока, Василь Симканич, Іван Бровді, Юрій Глеба, Василь Качур, Володимир Томич, Михайло Брич, Ярослав Горзов.
Запасні: Михайло Погайда, Василь Стільник, Михайло Бідзіля, Ігор Тимкович.
Тренер – Михайло Рацин.

«Боржава»: Андрій Черепко, Михайло Якуб, Євген Костик, Юрій Кузьма, Ярослав Кертис, Михайло Іванович Батрин, Михайло Батрин, Віктор Ганчич, Василь Боднар, Олексій Остафійчук, Михайло Чедрик.
Запасні: Дмитро Бісьмак, Віктор Івашко, Іван Штефко, Віктор Ловга, Владислав Шитів, Любомир Ганчич.
Тренер – Василь Пилип.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 799 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: