Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Чайка" взлетіла над Минаєм (ФОТО)
22:56
"Чайка" взлетіла над Минаєм (ФОТО)
"Минай" у першій домашній грі цього року втрачає не тільки очки, а й гравців.

У звітній грі наставник минайців не міг розраховувати на зіркових зимових новачків Карнозу та Путраша. Кополовець також допомагав своїм партнерам лише підказками з лави запасних.
 
Розпочали господарі вкрай активно і в першу десятихвилинку могли декілька разів забити, однак Мусієнко грав надійно. На 2-ій хвилині Гегедош прострілив зліва, Пиняшко головою спрямував м’яч над воротами. На 6-ій хвилині вже сам Гегедош технічно прийняв м'яч у штрафній і другим дотиком пробив з 11 метрів, голкіпер вдало грає на виході. За дві хвилини Страшкевич завдавав гострого пострілу з лівого краю штрафної, знову Мусієнко накриває шкіряного.
 
Біло-голубі не збавляли тиску на ворота суперника, який відбивався великими силами і розраховував лише на контратакувальні дії. На 17-ій хвилині Нурієв з лівого флангу пробив у рамку, воротар з труднощами парирує. Після подачі з кутового Гавриленко пробив головою, але круглий влучає у поперечку. Ще в одному епізоді Беца скинув Гегедошу і той бив з 9 метрів та знову кіпер на висоті.
 
Трохи згодом Гегедош обвідним ударом цілив у дальній кут з 18 метрів, але не точно. На 32-ій хвилині Гегедош отримав ще одну нагоду забити, вийшовши один в один і перекинув воротаря, однак зробив це заслабо і Касьяненко встиг вибити м’яч з лінії воріт.
 
Єдине загострення біля воріт Кулинича виникло після стандарту на 34-ій хвилині, Тименко пробив головою, однак м’яч пройшов повз дальню стійку.
 
По перерві малюнок гри трохи змінився, хоча і не кардинально. Гості почали сміливіше йти вперед, на 56-ій хвилині Цурупін найкраще зорієнтувався у чужій штрафній і пробив з 12 метрів, але повз ворота.
 
А на 58-ій хвилині господарі пропустили контрвипад суперника лівим краєм, Гавриленко сфолив проти Шевчука і отримав жовту картку, яка була для нього другою. Та за декілька хвилин ситуація у минайців стала ще складнішою, коли Корнутяк зачепив у штрафній Тименка і арбітр призначає пенальті. Пономаренко розвів м’яч і воротаря по кутам – 0:1.
 
Підопічні Бабенка не знітились і продовжували накочувати хвилі атак на чужі ворота. Так Лобода тільки-но з’явившись на полі вийшов на чудову ударну позицію з 9 метрів, але не влучив у ближній кут.
 
Чайка в цей час відмінно тримала оборону не даючи наблизитись до володінь Мусієнка. На 73-ій хвилині сталася фатальна обрізка в центрі поля, Беца віддав впоперек, Мірошніков перехопив, вийшов сам на сам і збільшив перевагу своєї команди – 0:2.
 
На 76-ій хвилині виникла зупинка у матчі через сутичку на полі, коли Лобода збив Бартошука, а Стасюк з пересердя вдарив м’ячем об лежачого Андрія. Внаслідок цього жовті отримали Ощипко і запасні Шпак та Попович, також з технічної зони було вилучено обох головних тренерів – Бабенка та Ільницького.
 
Минай не полишав надій відігратися, однак всі атаки розбивались об масовану оборонну лінію суперника. Єдиним способом загострити гру були стандарти, яких було достатньо, але отримати щось із цього вдалось лише у компенсований до матчу час. Нурієв пробив у дальній кут з штрафного з 20 метрів – 1:2.
 
На більше сил та часу у минайців не вистачило. Не вдалий старт у третій частині чемпіонату знову опускає Минай у таблиці і тепер вони на третьому місці. Тепер їх очікує виїзд до лідера без кількох гравців основи, що не додає оптимізму у боротьбі за підвищення.
 
 
"Минай" – "Чайка" 1:2
 
Голи: Нурієв, 90+3 – Пономаренко, 61 (пен.), Мірошніков, 73.
 
Минай: Артем Кулинич, Василь Беца, Петро Стасюк, Олег Допілка (Ігор Ощипко, 64), Володимир Корнутяк, Максим Гавриленко, Владислав Микуляк, Анатолій Нурієв, Василь Пиняшко (Роберт Смокоровський, 73), Вадим Страшкевич (Яромир Лобода, 64), Роберт Гегедош.
Запасні: Андрій Попович, Ігор Вагін, Стефан Федак, Олексій Шпак, Іван Капустей, Олег Дмитренко.
Тренер – Дмитро Бабенко.
 
Чайка: Антон Мусієнко, Олег Чеботарь, Вячеслав Турчанов, Сергій Пономаренко, Сергій Шевчук, Володимир Тименко, Андрій Бартошук, Микола Вечурко, Олександр Касьяненко, Ренат Мірошніков, Артем Цурупін.
Запасні: Євген Шкарбан, Антон Музиченко, Дмитро Мохначук, Олексій Бриженко, Олександр Сухненко.
Тренер – Тарас Ільницький.
 
Попередження: Гавриленко Максим 12’, Страшкевич Вадим 28’, Гавриленко Максим 59’, Ощипко Ігор 78’, Шпак Олексій 78’, Попович Андрій 78’, Корнутяк Володимир 80’ - Цурупін Артем 23’, Турчанов Вячеслав 42’, Пономаренко Сергій 65’, Сухенко Олександр 88’
 
Вилучення: Гавриленко, 59, Нурієв, 90+5.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 898 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ужгород  
0
На жаль охарактеризувати ігру Миная проти Чайки мож одним словом - позор! І позор не тому, шо програли, а тому, як поводилися гравці Минаю, у вболівальників на трибуні склалося враженя, що минайці вийшли такі гламурні, і напищені, ніби проти них якісь нікчемні та нижчі на статусом оборванці! Зверхність Миная, яка в подаьшому вилилася в відверту грубість проти іграків Чайки не додає нам плюсів та поваги! В Миная, не получалося нічого і вони почали відверто ламати суперників, забувши принципи фейр-плей і те, що проти них такі самі пацани! Відверто розчарував Нурієв, який бігав з квадратними очима і просто почав косити опонентів, так не можна, а наявність в команді Ощипка взагалі дивує - виходить свіжий, обрізається пару раз, привозить гол, потім біжить бити гравців, для чого такий неадекват в команді?
Може почую і критику за комент, але це не тільки моя думка, а думка більшості вболівальників, які були вчора на стадіоні, гравцям пора спуститися з небес на землю, а то вони перетворилися в піжончиків, які думають, що вже царі футбола. Може пора вже перед іграми в церкву йти?

الاسم *:
Email *:
كود *: