Головна » Усі публікації » у світі » Чедрик забиває у Білорусії (ВІДЕО)
14:40
Чедрик забиває у Білорусії (ВІДЕО)
Іршавський нападник Михайло Чедрик розповів про свій білоруський досвід.

Чедрик забиває у Білорусії (ВІДЕО) З початком футбольного року екс-форвард "Минаю" Михайло Чедрик спробував свої сили у білоруській команді вищої ліги ФК "Слуцьк", яка завершила минулий сезон на 12 місці з 16 команд. Михайло провівши декілька тренувань з клубом прийняв участь у спарингу з "Белшиною" 28 січня, який "Слуцьк" виграв 3:1, а Чедрик забив другий гол після подачі з кутового. 
 
Після першого контрольного матчу, який "Слуцьк" провів в Бобруйську проти місцевої "Белшини", головний тренер слутчан Віталій Павлов прокоментував гру:
 
- Провели першу контрольну гру. Зіграли два тайми різними складами: в першому таймі рахунок відкрити не зуміли, в другій половині зустрічі змогли реалізувати свої моменти. За підсумками цього спарингу розташування нашого клубу покинув нападник Михайло Чедрик. Ми дякуємо гравцю за співпрацю, але команда потребує нападаючого іншого плану - більш агресивного.


Поділився враженнями про свій вояж до сусідньої країни і сам Михайло Чедрик.

- Можеш розповісти як ти опинився у білоруському клубі?
 
- Відправив мене на оглядини відомий закарпатським любителям футболу Азаров Віталій Васильович, який виступав та був граючим тренером у ФК «Берегвідейк».

З ним почали спілкуватися у 2012 році, коли він помітив мене у складі «Боржави» Довге. Запропонував тренуватися з «Берегвідейком», але вже не було сенсу переходити, тому що залишалося чотири тури до закінчення чемпіонату.

Потім з ним постійно зв’язувалися в телефонному режимі, він як би шукав мені команди за кордоном та у вищих дивізіонах України. Цього ж року зявилася можливість поїхати в одну з білоруських команд вищої ліги і так я поїхав у ФК "Слуцьк".
 
Я їхав з таким настроєм, що там дійсно потрібен нападник, але приїхавши я зрозумів, що там є три нападники, які вже на контракті, але не засмутився і почав працювати над собою.

Після тижня навантажень в суботу, 28 січня, ми зіграли товариську гру з ФК «Белшина». Я відіграв другий тайм, навіть забив один м’яч, після чого мені сказали, що там є нападники і мені потрібно було бути на голову сильнішим від них. Я з посмішкою на обличчі погодився з тренером, ми потиснули один одному руки, він подякував мені за співпрацю і ми розійшлися.

Я звісно міг йому сказати, що з обласного чемпіонату Закарпаття, і я не можу бути одразу сильнішим на голову від людей, які вже роки програли там у вищій лізі. Можливо якщо б мені дали змогу побути там півроку на контракті, я б і був сильніший, але це все тільки слова. Звісно Віталій Васильович був не радий таке почути, тому що відправляв мене з таким настроєм, що я там дійсно потрібен, але виявилось, що це не зовсім так.

Але я все рівно радий, що поїхав у команду такого рівня, де познайомився з чудовими футболістами та в першу чергу з людьми, які мене підтримували на тренуваннях та за межами футбольного поля.

Думаю буду і далі зв’язуватися з Віталієм Васильовичом, щоб він шукав якісь варіанти на майбутнє. Буду далі над собою працювати, щоб бути на голову сильнішим..

- Зараз повертаєшся до стану «Севлюша»?

- Ще точно не вирішив. Завтра поїду зустрітися з тренером та президентом «Севлюша»: сядемо, обговоримо деякі питання, якщо все буде добре, то скоріш за все буду у виноградівській команді.
Тарас Галушка
 
Категорія: у світі | Переглядів: 2198 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: