Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Чемпіонат Берегова з міні-футболу. 2-й тур
21:26
Чемпіонат Берегова з міні-футболу. 2-й тур
11 липня відбулись матчі чергового туру чемпіонату міста Берегова з міні-футболу, де вболівальників потішили футболісти «морем» голів».

11 липня відбулись матчі чергового туру регулярного чемпіонату міста Берегова з міні-футболу, де вболівальників потішили футболісти «морем» голів»

ФК «Гела» — «Медіа-клуб» — 5:0
Голи: Д. Золотарьов – 2, М. Міщенко – 2, О. Виноградов – 1

Дебют журналістів на чемпіонаті міста мав статися ще у першому турі. Проте гру проти Збірної бійців АТО довелось перенести. Перші хвилини гри проходили при рівній боротьбі. Медійники намагалися пробити ворота «геологів» з дальньої дистанції, а ось останні навпаки дуже довго возилися з м’ячем і не встигали завдавати влучних ударів. Проте в середині матчу підопічні Ігоря Загієва все ж таки відкрили рахунок у цьому матчі. У другій половині гри медійники просто посипалися. В підсумку — впевнена перемога «Гели».

Збірна бійців АТО – «Дружба» — 0:11
Голи: Р. Варцаба – 4, Л. Тар – 4, І. Маргітич – 2, І. Тар – 1

Берегівська міська федерація футболу була вкрай зацікавлена в тому, аби у Берегові створилася збірна бійців АТО. Аби хлопці котрі захищали цілісність нашої країни могли у суботній день перенестись на футбольне поле, куди і спрямують всі свої думки. У створенні такої команди суттєво допомогла консультант з питань бійців АТО у міській раді Ярослава Федур. Хоч дебют по рахунку не дуже вдався, позитивних емоцій у «атошників» було багато. Загалом у першій грі можна відзначити голкіпера бійців Юрія Степанова, який в деякий момент був просто непробивним. Звичайно ж суперник був набагато досвідченішим, адже «Дружба» укомплектована багатьма колишніми футболістами.

ФК «Котнар» — ФК «Мікраш» — 6:1
Голи: С. Гецко – 3, Р. Надь – 2, І. Гіді – 1; С. Терехов – 1

Винороби після першої гри почали шукати підсилення. У команді одразу ж з’явилися досвідчені Сергій Гецко та Іштван Гіді. Таке підсилення атаки принесла свої дивіденди з перших хвилин. Спочатку Роберт Нодь гарним обвідним ударом головою перекинув голкіпера суперника. Потім Сергій Гецко ударом через себе подвоїв перевагу. Гол Станіслава Терехова ввів маленьку інтригу у гру, але досвідченні гравці довели справу до логічного закінчення.

ФК «Інтер» — ФК «Центр – 11:0
Голи: П. Кручок – 5, Р. Гаті – 4, А. Рабченюк – 1, О. Болдог – 1

Підопічні Олександра Болдога реабілітувались після поразки в першому турі. Розпочав все Роберт Гаті, потім йому склав компанію Павло Кручок. Дует нападників у першому таймі зробив рахунок 6:0. Другий тайм був просто формальністю. Проте «Інтер» не зупинився, а добив суперника остаточно.

Після другого туру перша трійка виглядає наступним чином:

1. «Дружба» — 6 очок
2. «Гела» — 6
3. «Котнар» — 6.

Кращим бомбардиром після двох турів є Річард Варцаба («Дружба») – 9 голів.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 610 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: