Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Чемпіонат України серед спортсменів з вадами слуху і мови
20:39
Чемпіонат України серед спортсменів з вадами слуху і мови
Із 2 по 5 квітня d Ужгороді проходили зональні змагання чемпіонату України серед спортсменів із вадами слуху та мови.

Із 2 по 5 квітня d Ужгороді проходили зональні змагання чемпіонату України серед спортсменів із вадами слуху та мови, в яких взяли участь 14 областей нашої країни.

Із 2 по 5 квітня в Одесі та Ужгороді проходили зональні змагання чемпіонату України серед спортсменів із вадами слуху та мови, в яких взяли участь 14 областей нашої країни. На спортивній базі туркомплексу «Камелот» змагалися команди Рівненської, Тернопільської, Івано-Франківської, Волинської, Львівської та Закарпатської областей.

Шість збірних команд, які виборювали чотири путівки до наступного етапу, були розбиті на дві групи. Наша збірна під керівництвом відомого футбольного арбітра Юрія Шимона впевнено перемогла команду Волинської області з рахунком 4:1. Матч із представниками Тернопільщини проходив більш напружено, та все ж нашим футболістам вдалося вирвати перемогу – 3:2. В іншому матчі тернопільці здолали волинян із рахунком 8:1. Таким чином, із групи «Б» до наступного етапу вийшли команди Закарпатської та Тернопільської областей.

Із групи «А» продовжать боротьбу команди Івано-Франківської та Рівненської областей. Завершили змагання в чемпіонаті України команди Львівської та Волинської областей.

В Одесі путівки до наступного етапу вибороли збірні команди Одеської, Полтавської, Миколаївської областей та м.Київ.

Відбулося жеребкування другого етапу чемпіонату України серед футболістів із вадами слуху та мови. Збірна Закарпаття потрапила до другої групи. Разом із нею путівки до півфіналу виборюватимуть команди Полтавської, Миколаївської та Івано-Франківської областей. У першій групі за путівки боротимуться представники Одеської, Рівненської, Тернопільської областей та м.Київ.


Результати змагань:

Група «А»

Івано-Франківська – Львівська 5:1
Львівська - Рівненська 1:2
Івано-Франківська – Рівненська 4:0

Група «Б»

Тернопільська - Волинська 8:1
Волинська - Закарпатська 1:4
Тернопільська - Закарпатська 2:3

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 793 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: