Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Чемпіонат Закарпаття: анонс 16 туру
19:12
Чемпіонат Закарпаття: анонс 16 туру
Звітній тур обласної першості знову порадує закарпатських уболівальників цікавими поєдинками.

Звітній тур обласної першості знову порадує закарпатських уболівальників цікавими поєдинками. Особливо, в контексті боротьби за третє місце.

"Бужора” (Іршава) – "Поляна”. Для полянців цей матч буде вкрай важливим через те, що цей тур пропускає головний конкурент за золоті нагороди – "Метеор”. І тому святою справою для представників Свалявщини є максимальне наближення до свого турнірного візаві. І саме можливістю отримати чергові три очки у грі з аутсайдером – іршавською "Бужорою” полянці мають шанс скористатись.

"Петрово” – "Севлюш” (Виноградів). Своєрідне притисянсько-долинянське дербі. Саме у Петрові зійдуться не лише географічні сусіди. Ці два колективи знаходяться поряд і у таблиці. Утім, фаворитом вважають виноградівців, адже вони у рідних стінах втратили чи то здобули важливі залікові пункти проти ФК "Ф.Медвідя". Тому спортивна злість гостей, можливо, розіграється не на жарт саме на команді з села Пийтерфолво.

"Боржава” (Довге) – "Оболонь” (Хуст). Чергова битва аутсайдерів. І у Довгому, можливо, і вирішиться турнірна доля команд, які знаходяться у зоні вильоту. Якщо господарі переможуть хустян, то їм вдасться вирватись із зони вильоту.

"Ф.Медвідя” (Нове Давидково) – "Середнє”. Саме на берегах Латориці можливо й вирішиться доля коштовних злитків, адже команди, які прагнуть їх отримати, зійдуться в очному протистоянні. Гості, поки що, значно ближче знаходяться до завоювання третього місця. Однак домашня перемога дасть господарям більші шанси на успішний результат у обласній першості. Щодо статистики, то вона безперечно на користь футболістів з Ужгородщини. Згадуючи останні сезонни підопічні Вадима Дьордя, тоді ще під керівництвом В'ячеслава Венсоловича двічі перемогли новодавидківців у них вдома.
2010 рік: ФК "Ф.Медвідя" - ФК "Середнє" - 0:1
2011 рік: ФК "Ф.Медвідя" - ФК "Середнє" - 1:5


Перша ліга (19 тур):

ФК «Копаня» - ФК «Бичків» В. Бичків

ФК «Кісва» Косівська Поляна - ФК «Терново»

ФК «Вільхівці» - ФК «Вишково» Вишково

СК «Тячів» Тячів - ФК «Авангард» Тересва

ФК «Верховина» Міжгір’я - ФК «Карпати» Рахів

ФСК «Говерла» Ясіня - ФК «Старт» Золотарево

Андрій Слохіняк

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 749 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: