Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Чемпіонат серед шкіл Виноградівщини на Кубок "Олімпа". 3 та 4 тури
19:55
Чемпіонат серед шкіл Виноградівщини на Кубок "Олімпа". 3 та 4 тури
Цього тижня, на виноградівщині, завершились 3-ій та 4-ий тури Чемпіонату з міні-футболу серед шкіл району на Кубок "Олімпа".

Чемпіонат серед шкіл Виноградівщини на Кубок Так у зоні "А", на майданчику міської ЗОШ №8 лідирує Виноградівська гімназія, у активі якої 12 очок. Друге місце з 10-ма очками займає Великокопанська ЗОШ. Третє та четверте місце (по 9 очок) ділять Буківська та міська ЗОШ №8.

У В. Ком'ятах, у зоні "Б", перше місце з 10-ма очками посідають дротинські школярі. Друге та третє місце ділять школи Олешника та Підвиноградова, у активі яких по 9 очок. Господарі майданчику набрали 7 очок і посідають четверте місце. 

На вилоцькому майданчику, де проходять матчі зони "В", гіркоти поразок поки не знають футболісти місцевої ЗОШ №1, що дозволяє їм з 12-ма очками беззаперечно лідирувати у групі. На другому місті команда з Матієва з 8-ма очками. По 7 очок у Фанчиківської та Вилоцької ЗОШ №2. 

В зоні "Г", з максимальною кількістю очок, лідирують Королівська ЗОШ №1 та Теківська ЗОШ. Третє місце посідає футбольна команда з Веряці, у активі якої 7 очок. На п'яти їм наступають Чорнотисівська та Хижанська школи, у яких по 6 очок. 

Наступного тижня змагання продовжаться, тож у турнірних таблицях можливі будь-які зміни. Нагадуємо, що у раунд плей-офф виходять команди, які посядуть перші та другі місця.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 766 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: