Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Чемпіоном Берегівського району став бадалівський "Фенікс"
11:18
Чемпіоном Берегівського району став бадалівський "Фенікс"
В неділю 4 жовтня на футбольних полях Берегівського району пройшли матчі передостаннього сімнадцятого туру чемпіонату району з футболу.

Чемпіоном Берегівського району став бадалівський У звітному турі вирішувалася доля чемпіона сезону 2015 року. Адже зустрічалися претенденти на золото в очному двобої ФК «Фенікс» Бадалово – ФК «Артос» Гать.

Гра проходила на стадіоні села Голабор, який в цьому році служить домашнім полем для бадалівського «Фенікса». Тиждень тому, ці суперники зустрілись у фіналі Кубка району. Тоді бадалівчани у напруженій боротьбі з рахунком 3:2 перемогли. Цей матч, у випадку перемоги,  давав шанси футболістам «Артоса» поборотися за чемпіонське звання. Але гра пройшла зовсім за іншим сценарієм і «Фенікс» отримав більш ніж переконливу перемогу 3:0 і за тур до завершення чемпіонату, достроково став чемпіоном району. Команда «Артос» теж впевнено розмістилася на другому місті і забезпечила собі срібні медалі.

В цьому турі вирішили свою долю і футболісти великоберезького «Талісмана», які розгромивши ФК «Попово» 10:1теж достроково забезпечили себе бронзою. Після перемоги 2:1 в Кідьоші над місцевою командою на четвертому місці осіли футболісти берегівської «Зірки», правда в останньому турі на них чекає гра з новоспеченим чемпіоном бадалівським «Феніксом». Всі шанси у підсумку посісти четверте місце в чемпіонаті має ФК «М.Бийгань», яка перемогла ФК «Свобода» 3:2. Нарешті порадували своїх вболівальників футболісти з Боржави, які перемогли ФК «Запсонь» 3:1.

Серед юнацьких колективів достроково чемпіоном стали футболісти «Артоса», другі бадалівці. Триває інтрига в боротьбі за бронзу. Доля бронзових медалей вирішуватиметься в останньому турі. Претендентів двоє ФК «Талісман» В. Береги та ФК «Попово». Наразі «Талісман» попереду на два бали.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 719 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: