Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Чемпіонська гра «Динамо» U-15
00:18
Чемпіонська гра «Динамо» U-15
Свій останній матч на турнірі на честь Андрія Гаваші «Динамо» U-15 також завершило перемогою.

Свій останній матч на турнірі на честь Андрія Гаваші «Динамо» U-15 також завершило перемогою.

Нагадаємо, цей поєдинок не мав турнірного значення, оскільки підопічні Олексія Дроценка та Олександра Ситника достроково забезпечили собі перемогу в змаганнях ще після минулої гри, за тур до кінця.

Цього разу наша команда грала два тайми різними складами. Перший тайм завершився з рахунком 2:0 - дублем відзначився Сухоручко. А ще один м'яч записав на свій рахунок Котов після перерви.

- Організація турніру - на хорошому рівні, проживання, харчування, поля також можемо оцінити високо, - підбив підсумки турніру Олексій Дроценко. - Єдине, хотілося б, щоб склад учасників був різноманітнішим та сильнішим за рівнем. На жаль, не змогли приїхати всі команди, які планувалися спочатку, зокрема, з Дніпропетровська, «Шахтар», учасники з Угорщини. У нас цей турнір увійшов в підготовчий тренувальний процес. Наше побажання - щоб список команд-учасниць був більш розширеним за географією та різноманітністю. Після повернення до Києва дамо хлопцям кілька днів відпочити. Потім у нас розпочинаються матчі на Кубок та першість міста, а через два тижні - чемпіонат України. Будемо продовжувати готуватися до них вже в Києві.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 687 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: