Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Чемпiонська гра юнакiв у Кiнчешi завершилась сухою нiчиєю
20:49
Чемпiонська гра юнакiв у Кiнчешi завершилась сухою нiчиєю
27 вересня, на стадiонi у Кiнчешi, юнаки "Сокола" та "Карпат" зiйшлися у битвi, яка безпосереднiм чином впливала на чемпiонство.

Чемпiонська гра юнакiв у Кiнчешi завершилась сухою нiчиєю Жвавiше розпочали господарi. Активнiстю у складi автомобiлiстiв вирiзнялись Минайленко та Куштан, якi не давали спокою захисникам гостей. Саме цi двоє й створили першу реальну нагоду для взяття ворiт: Куштан заробив штрафний поблизу карного перечинцiв, а Минайленко майстерно його виконав. Проте, кiпер жовто-синiх зiграв не менш майстерно, перевiвши шкiряного у стрибку на корнер.

З кожною миттю тиск на ворота гостей збiльшувався. Як наслiдок - кiнчешцi на 22 хвилинi створюють стовiдсоткову нагоду. Євген Матринець помiтив, як кiпер гостей задалеко вийшов з власних ворiт i черпачком з 20 м намагався перекинути його. На щастя "Карпат", м'яч пролетiв за кiлька сантиметрiв вiд цiлi.

Гол назрiвав, i невтомний Минайленко був близьким, аби вивести свою команду вперед. Максим, протягнувши м'яч та опонента на своєму плечi, увiрвався до карного перечинцiв. Однак, на акцентований удар сил не вистачило - нападник поцiлив прямо у воротаря гостей – Івана Попинця. Вiдразу пiсля моменту у виконаннi Минайленка, на "амбразуру" вийшов Куштан. Пiсля корнеру вiд Молнара, Олександр цiлив у ближню дев'ятку, однак шкіряний пролетiв вище.

Пiсля низки моментiв вiд "Сокола", перечинцям дещо вдалось вирiвняти стан речей на полi, але створити бодай щось небезпечне, крiм дальнiх ударiв, їм не вдалось.

0:0 - сильний, але безгольовий тайм вiд пiдопiчних Молнара. Перечин, у свою чергу, припас атакувальну мiць на другий тайм.

Другу половину гри краще розпочали перечинцi. У порiвняннi з "блiдою" першою сорокап'ятихвилинкою, гостi спромоглись на ряд доволi змiстовних атак, але логiчного завершення цi «вилазки» не отримали. "Сокiл", вiдбившись, розщедрився i на свiй момент. Ростислав Молнар помiтив забiгання Мишанича у карний Попинця i виконав фiлiгранний пас на нападника, якому залишалось всього-на-всього пiдставити ногу. Однак, у цьому моментi сiмку господарiв пiдвела точнiсть.

Цей момент став тривожним дзвiночком для футболiстiв з Перечина. I вони, зiбравши всi сили та iдеï в кулак, зумiли переломити хiд гри. Спочатку, на 50 хвилинi, Михайло Попович не влучає у порожнi ворота пiсля кросу з флангу. Через декiлька хвилин сейв матчу здiйснив кiпер "Сокола" - Олександр Костик. Сергій Щербинич вийшов на чисте рандеву з Костиком, i юний страж ворiт справився з ударом впритул.

Тiльки пiд завiсу матчу кiнчешцi схаменулись. Два перспективнi пiдходи до ворiт "Карпат" змарнував Мишанич, а Лукачина, пiдключившись до атаки, пробивав з 25 метрiв. Воротар не пiдвiв у скрутну хвилину.

На цьому найнапруженiшi подiï матчу добiгли до свого завершення. 0:0 - у чемпiонськiй дуелi сильнiшого не виявлено.


Арбітр: Вадим Шварц
Асистенти: Ласло Зайтлер, Віталій Лофинець
Делегат: Георгій Жига

К-сть глядачів: 100

«Сокіл» - «Карпати» - 0:0

«Сокіл»: Костик О., Кардашинець В., Лукачина О., Сатмарій Є., Дзямко Б., Куштан О., Ференц Д., Молнар Р., Матринець Є., Мишанич Р., Минайленко М.

«Карпати»: Попинець І., Мегела І., Прудкий В., Попович М., Луцяк В., Лешинич В., Кучерявий В., Щербинич С., Керецман С., Геговський Д., Іванчо М.

Попередження: немає.
Аттіла Ерделі
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 829 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: