Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Чемпіонська гра від мукачівських юнаків
21:23
Чемпіонська гра від мукачівських юнаків
У неділю на берегівському стадіоні «Дружба» проходив матч між командами ФК «Берегово» та ДЮФК «Мукачево».

Чемпіонська гра від мукачівських юнаків Ця гра була дуже очікувана та багатообіцяюча, адже у випадку перемоги гостей вони б отримували золоті медалі чемпіонату області не зважаючи на результати інших матчів.

Зі стартовим свистком мукачівці буквально понеслись на ворота господарів здобувати бажаний для них переможний результат. І не дарма, адже вже на 4-й хвилині центральний нападник гостей Артем Баятян прекрасним ударом поблизу одинадцятиметрової позначки відкрив рахунок у грі.

На цьому підопічні Івана Фізера не зупинилися. За що і були винагороджені. Через 4 хвилини після першого голу залетів у ворота берегівців і другий. Микола Ісаєв, перекинувши воротаря, подвоїв перевагу своєї команди. Після рахунку 2:0 мукачівці вже не так активно бігли вперед, а більше намагались контролювати м’яч та грати в пас. У них, до слова, це прекрасно виходило, тим більше, що якісний газон у Берегові цьому тільки посприяв.

На 14-й хвилині рахунок став 3:0. Михайло Хміль, фантастичним ударом зі штрафного, зробив рахунок у матчі не пристойним. Після цього гра заспокоїлась. Берегівці, звичайно, намагалося створити бодай який-небудь момент, але захист гостей швидко руйнував їх задуми.

На 21-й хвилині матчу півзахисник господарів Сомоні відквитав один м'яч, пробивши з-за меж штрафного майданчика в дальній від голкіпера кут. Але не довго раділи господарі. На 28-й хвилині матчу швидкісну атаку за участі гравців ДЮФК «Мукачево» Олексія Франчука та Дениса Вісторобського, зігравши на добиванні завершив Артем Баятян, який, до слова, оформив дубль у недільному матчі. 4:1 на користь гостей.

На цьому перший тайм і завершився. Хочеться відзначити, без перебільшення фантастичну гру Мукачева в першому таймі. У них була повна перевага над господарями на кожному клаптику футбольного поля. Всі гравці діяли між собою злагоджено та однаково добре. Це і стало запорукою такого сильного першого тайму від гостей.

Другий тайм став банальною формальністю. Адже, як то кажуть, «одним вже не треба, а інші не можуть». Ці слова повністю охарактеризували події на футбольному полі у другій тридцятипятихвилинці. Звичайно, не потрібно забувати про стовідсотковий момент у середині другої половини у нападника господарів Норберта Фодора. Він вийшов на побачення з голкіпером Мукачева Іваном Орбаном, але переграти останнього не зумів.

Під кінець поєдинку гості ще навіть добили і без того деморалізованих берегівців. На 56-й хвилині Сергій Бобик зіграв на добиванні та відправив круглого у порожні ворота господарів. Михайло Хміль, скориставшись черговим провалом господарів у захисті оформив дубль і поставив «жирну крапку» у цьому протистоянні.

У результаті, 6:1 – упевнена перемога підопічних Івана Фізера, яка принесла їм золоті нагороди Вищої ліги Закарпатської області.


Арбітри: Рогач Я. (Перечин), Шкура В., Бабич Т. (Ужгород)
Делегат – Варга Ф.

м. Берегово, стадіон "Дружба", 150 глядачів

ФК «Берегово» – ДЮФК «Мукачево» – 1:6

Голи: Соломка, 21 – Баятян, 4, 28, Хміль, 14, 64, Ісаєв, 8, Бобик, 56.

ФК «Берегово»: Локер І., Пушкаш Б., Надь Ш., Гоздог М., (Шандор А. 42 хв.), Чатловш М. (Горват Ріхард 38 хв.), Ач С., Гайдош Г., Сечі Г., Лендел М., Фодор Н., Соломка Р.
Запасні: Кукрі Р., Шандор А., Кенийз А., Горват Р.
Тренер – Панулін В.

ДЮФК «Мукачево»: Орбан І., Баятян А., Франчук О., Бобик С., Хміль М., Ісаєв М., Василишинець В., Шульга О., Вісторобський Д. (Василиченко Ю. 14 хв.), Зан В. (Панюшин П. 39 хв.), Когутка М.
Запасні: Ковачик П., Русин М., Василиченко Ю., Панюшин І.
Тренер – Фізер І.

Попередження – не було
Ян Рогач
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 744 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: