Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Чемпіонська перемога "Поляни"
22:19
Чемпіонська перемога "Поляни"
Зустріч лідерів чемпіонату Закарпаття принесла прогнозований результат, який підтвердив одноосібну гегемонію свалявців у цьому сезоні.

Зустріч лідерів чемпіонату Закарпаття принесла прогнозований результат, який підтвердив одноосібну гегемонію свалявців у цьому сезоні.

Підопічні Іваниці досить жваво розпочали гру змушуючи господарів більше думати про захист своїх воріт. Але незважаючи на інтенсивну гру обох команд і демонстровані ними високі швидкості, моментів у тих і інших воріт не спостерігалося. Удари в рамку воріт від Пиняшка та Бабича були радше для статистики.

Перший потенційно гольовий момент виник на 14 хвилині, коли Бабич головою скинув під удар Поповичу та Василь не зумів пробити Славіка. Гості подовгу осаджували штрафну «Поляни», і комбінаціями розхитували її захист. Не вистачало середнянцям лише хорошої проникаючої передачі в штрафну.

Черговий всплеск активності стався на 38 хвилині, спочатку полянці втікли в контратаку три в два та останній пас виявився не точний. Контратака у відповідь також закінчилася виходом трьох гравців атаки на двох захисників: Бандурович віддав під удар Жаренку та той з 9 метрів пробив повз ворота.

Активні дії середнянців дуже часто зупинялися не по правилам, через що арбітр матчу Бобаль змушений був заспокоювати гравців в біло-синіх футболках гірчичниками. Першу половину гри можна було занести гостям в актив, так як вони виглядали цікавіше і вигравали середину поля.

Другий тайм розпочався з дрібного дощу і це пришвидшило саму гру. Свалявці з кожною хвилиною почали прибавляти в атакуючій грі і ближче до середини тайму це почало приносити плоди. На 60-ій хвилині після подачі кутового м’яч застряг в штрафній і господарі були дуже близькі до того, щоб заштовхати його у ворота та захисники в останній момент винесли круглого подалі.

Ще через дві хвилин Володимир Бабич виводить Горського на Славіка з лівого краю, та Юрій скоротив кут обстрілу і відбив удар Василя. «Середнє» відповіло небезпечним стандартом з кута поля. Після подачі якого Пиняшко б’є не точно та Пахомов наздоганяє м’яч біля лінії і пробиває по воротам, які рятує від вірного голу Головнич.

А на 78 хвилині наступила розв’язка цього бойового матчу. Подача кутового від Василя Ковтуна закінчилася акцентованим і головне результативним, ударом головою Пакоша на дальній стійці, який приносить перемогу над принциповим суперником.

Ось так Олександр Пакош вже вдруге за цей рік залишає своїх екс-одноклубників з нічим: у фіналі цьогорічного кубку він так само вирішив долю матчу своїм голом. Підопічні Кондрі вже можуть підшуковувати місце для чемпіонського кубку та золотих медалей чемпіонату.


Арбітр: Ю. Бобаль.
Асистенти: Я. Сащина, С. Наскалов.
Делегат: В. Качур.
Температура: +19. Глядачів: 200.

ФК «Поляна» Поляна – ФК «Середнє» Середнє 1:0

Голи: Пакош, 78.

Поляна: Семен Головнич, Юрій Кохан, Василь Куделко, Дмитро Чубірка, Василь Горський, Василь Ковтун, Олександр Пакош, Богдан Павлич, Юрій Береш, Володимир Бабич, Василь Попович.
Тренер: Кондря М.

Середнє: Юрій Славік, Роберт Смокоровський, Ігор Вагін, Юрій Шукаль, Олександр Ковчар, Іван Бандурович, Віктор Ряшко, Денис Пахомов, Михайло Крьока, Василь Пиняшко, Іван Жаренко.
Тренер: Іваниця М.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 913 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: