Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Чемпіонський камбек «Явора» у перечинському кубку (ФОТО)
23:17
Чемпіонський камбек «Явора» у перечинському кубку (ФОТО)
Сьогодні, 19 липня, на стадоні «Зоря», що у Перечині, визначали володаря кубку Пречинщини.

Сьогодні, 19 липня, на стадоні «Зоря», що у Перечині, визначали володаря кубку Пречинщини.

Матч було заплановано розпочати в 11 годин та команди вийшли на поле з деякою затримкою, через невдоволення керівництва «Явіра» тим, що у складі «Сімера» виступає вищоліговий гравець Василь Мучичка. Окрім нього у командах були гравці і з першолігових клубів.

Під пекучим сонцем гравці не форсували події і перші хвилин пройшли досить спокійно. Перша нагода була на рахунку лідера атака Туриці Веселовського. Його удар з 18 метрів Мучичка відбив перед собою і лише з другої спроби зафіксував шкіряного. Гравці «Плішки» відповіли гострим прострілом, який якимось дивом нападник не зумів завершити, не влучивши по м’ячу. До перерви в актив команд можна занести ще по одному удару з доволі гострих кутів.

На старті другої сорокапятихвилнки Владислав Веселовський втрачає відмінну можливість, щоб відзначитись. Увійшовши у штрафну з м’ячем, він переграв свого опонента і впритул розстрілював кіпера та Мучичка зумів скластися і відбити удар.

На 60-ій хвилині воротар Сімера змушений виконувати роль літеро, підстраховуючи своїх захисників він вже за межами карної зони зіграв головою. В атаці у відповідь воротар Туриці Пуга теж вибігав на перехват за межами штрафної та зіграв навмисне рукою, рятуючи свої ворота. Арбітр винагороджує його червоно карткою і у рамку стає польовий гравець. Удар зі штрафного з 18 метрів від Олександа Гапчака стає результативним. Одразу після цього, Гапчак виводить свого партнера на ударну позицію та новий воротар грає надійно.

«Явір» не маючи що втрачати суне вперед. Веселовський відгукнувся на довгу передачу та з восьми метрів пробив вище воріт. А вже на 81-ій хвилині форвард все ж домігся свого. Змістившись з лівого краю в центр без перешкод пробив з 18 метрів. І рахунок стає рівним. Ще через три хвилини гравці в синіх футболках з штрафного виконали навісну передачу у карну зону. Захисники «Плішки» м’яч винесли, але прямо на ногу Ляховцю, який впіймав круглого на ногу і ударом з 25 метрів зняв павутину з дальньої дев’ятки воріт Мучички.

Оранжеві ніяк не могли нанести акцентованого удару по воротам Туриці і провірити голкіпера. Лише удар головою над перекладиною, після навісу з правого краю, все на що спромоглися сімейці граючи у більшості майже півгодини.

Перед свистком Максим Фрайтик, після скидки від Веселовського, поцілив у перекладину. Після гри Василь Стецьо та представник районної влади вручили фіналістам грамоти та переможцю кубок.

P.S. через відсутність протокольних даних матчу, інформативність статті не є повною.


ФК «Плішка» Сімер - ФК «Явір» Туриця 1:2

Голи: Гапчак, 61 - Веселовський, 81, Яхимець, 64.

Вилучення: Пуга, 61.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 933 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: