Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Черепко дебютував з "Нивою" в аматорах
10:13
Черепко дебютував з "Нивою" в аматорах
Іршавський воротар найближчий сезон виступатиме за команду з Тернопільщини.

Черепко дебютував з На початку вересня "Ниву" з Теребовлі очолив екс-тренер минайців Ігор Харьковщенко, перед яким покладені цілі поборотися за перше місце у чемпіонаті Тернопільської області, а в аматорському чемпіонаті України посісти місце, яке б дало можливість команді претендувати на виступи у другій лізі чемпіонату України.  

Минулого тижня "Нива" оголосила про підписання чотирьох новачків, серед яких і наш Андрій Черепко, який вже встиг дебютувати у складі Теребовлі в аматорському чемпіонаті України у грі другого туру проти "Юності" з Верхньої Білки. "Нива" поступилась вдома 1:3, а Черепко провів на полі весь матч.

Окрім нього у команді є ще декілька знайомих облич - це екс-нападник ФК "Ужгород" Артем Корольчук, який також цього місяця прийшов у команду. Та Дмитро Кренько, який у сезоні 2018 виступав за концгазівський "Витязь".

У чемпіонаті Тернопільської області теребовлянська "Нива" після першого кола відстає від лідера "Агрон" Великі Гаї на чотири очки. 

Останній успіх «Ниви» – перемога 24 серпня 2020 року в Кубку Тернопільської області. У фіналі був обіграний «Колос» з Бучача 2:0, забитими м’ячами відзначились Василь Лойко та Роман Бочак.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 539 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ужгород  
0
Чесно кажучи відверто ніякі підсилення, щзо гравці посередні, що тренер Харьковщенко ніякий! У Минаї особливо не вразив, лиш часто із "запашком" можна було його зустріти. Черепко, Кренько, Корольчук рівень області то максимум, хай ростуть, але то таке, блудитимуть по клубах тіпа Ниви, в області....

الاسم *:
Email *:
كود *: