Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Чергова виїзна перемога підопічних Вайданича (ФОТО)
19:41
Чергова виїзна перемога підопічних Вайданича (ФОТО)
У Мукачеві з нетерпінням очікували на приїзд одного з фаворитів цьогорічної вищої ліги.

У Мукачеві з нетерпінням очікували на приїзд одного з фаворитів цьогорічної вищої ліги.

Сам поєдинок між місцевим «ДЮФК Мукачевом» та «Великою Бийганню» пройшов за незначної переваги гостей, які трохи більше володіли м’ячем, завдали більше ударів – 16:11 та показали кращу влучність – 44 % проти 36 % у господарів. Команди провели два різні тайми – в першій половині гри ініціативою володіли великобийганці, у другій – мукачівці.

Початок першого тайму команди провели в розвідці. Найбільше враження на присутніх зробила важка травма руки, внаслідок боротьби з опонентом, капітана господарів Михайла Трухана, якого одразу госпіталізували. На правому фланзі атаки «Великої Бийгані» намагався загострити ситуацію Гайдош, який на 8-й хвилині зробив гострий простріл у штрафний майданчик. Дядюк кулаком виніс м’яч. Через п’ять хвилин на удар-простріл в лівий кут від Олександра Бако зреагував Ковач. Ще за мить навіс Оржеховського з кутового ударом головою в правий кут завершив Жеренко. Дядюк вчасно змістився і забрав м’яч.

У середині тайму великобийганці суттєво додали в креативі, мали тотальну перевагу з володіння м’ячем та за ударами – 5:1. Мукачівці в цьому відрізку можуть занести собі тільки кращу влучність – 100 % проти 60 % у суперника. Гості мали відкривати рахунок на 18-й хвилині, коли атака правим флангом завершилась триходівкою Ількович – Крьока – Оржеховський. Павло наважився на удар з 32-х метрів. Круглий летів у лівий верхній кут. Дядюк тільки поглядом супроводжував його політ, та мукачівців врятувала поперечина воріт. Через дві хвилини атака правим флангом зі зміщенням до центру за участю Пейтера, Оржеховського та Гибалюка завершилась виходом Жеренка на воротаря, та форвард пробив по центру воріт, де стояв Дядюк, який відбив м’яч. Через хвилину атаку у відповідь правим флангом влучним ударом у ближню шістку завершив Великий. Ковач зреагував.

На 30-й хвилині атака правим флангом гостей завершилась прострілом Гибалюка у карну зону на Зубанича, який влучив у правий кут. Дядюк забрав м’яча до рук.

У кінці першого тайму підопічні Вайданича продовжили нагнітати ситуацію біля воріт суперника, мали суттєву перевагу як у володінні м’яча, так і за ударами – 4:1. Після удару головою від Жеренка, після навісної передачі від Зубанича, на 31-й хвилині та пострілу з льоту від Оржеховського на 33-й хвилині м’яч оминув ліву стійку. Та наступне суттєве загострення біля воріт Дядюка завершилось взяттям воріт. Атака по центру за участю Пейтера, Оржеховського та Жеренка, завершилась влучним ударом від Івана в лівий нижній кут – 1:0. Далі через три хвилини був простріл зліва від Бабича на лінію штрафного майданчика на Гибалюка. Півзахисник цілив у лівий кут. Дядюк вже зміщався в протилежний і не міг нічим зарадити, та на його щастя м’яч полетів повз браму.

Єдиний удар мукачівців стався на 36-й хвилині, коли під час атаки лівим флангом місцеві зірочки заробили штрафний удар. Перший удар від Варваринця прийшовся в стінку. Та Володимир встиг підбігти і пробити. Круглий полетів поряд із ближньою стійкою.

На початку другої половини команди помінялись ролями. Мукачівці отримали суттєву перевагу з володіння м’ячем та перевершили опонентів за ударами – 2:1 та влучністю – 50 % проти 0 % у гостей. На 58-й хвилині під час атаки лівим флангом Сироватко прострілив на Нурієва, а той прийнявши м’яч пробив у падінні через себе в дальній правий кут. Ковач зреагував. Через дві хвилини простріл від Оржеховського у штрафному майданчику ударом з ходу замкнув Гибалюк. М’яч полетів повз праву стійку.

У середині тайму перевага за ударами місцевих трохи зросла – 5:3. На 65-й хвилині атака лівим флангом завершилась ударом Верейці у ліву дев’ятку. Дядюк у стрибку перевів на кутовий. Через чотири хвилини Сироватко заробив стандарт. Після навісу зі штрафного Гей ударом головою спрямував м’яч під поперечину. Ковач кулаком зміг переправити на кутовий. На 75-й хвилині ще один провал в центрі захисту господарів і двічі бив Горшоні. Перший удар заблокували, а повторний прийшовся повз стійку.

У кінці тайму гості вирівняли контроль над м’ячем і мали перевагу за ударами – 2:1 та влучністю – 50 % проти 0 %. На 81-й хвилині Гей пробивав зі штрафного. М’яч рикошетом від стінки полетів в сантиметрах над поперечиною. На 2-й доданій хвилині діагональ з лівого флангу на правий і Горшоні прострілив точно на Жаренка, який переправив м’яч у правий кут, встановивши перемогу своєї команди – 2:0.


Арбітр: Гала М.
Асистенти: Лофинець В., Дулов М.
Делегат – Кувік І.О.

м. Мукачево, стадіон «Спартак», 300 глядачів, ясно

«ДЮФК Мукачево» – «Велика Бийгань» – 0:2

Голи: Жаренко, 38, 90+2

«ДЮФК Мукачево»: Володимир Дядюк, Василь Росул (Віталій Трачук, 46), Руслан Гогерчак, Юрій Костак, Валентин Великий, Віктор Гей, Анатолій Нурієв, Андрій Сироватко (Буда Пейтер-Пал,73), Володимир Варваринець, Олександр Бако, Михайло Трухан (Дмитро Рацин, 5)
Тренер – Золтан Сільваші

«Велика Бийгань»: Іван Ковач, Василь Григорович, Микола Ількович, Чобо Гайдош, Адріан Бабич, Микола Гибалюк (Степан Гейці,78), Павло Оржеховський, Олександр Зубанич (Ерік Верейці,42), Михайло Крьока (Олександр Септа,81), Дьордь Пейтер, Іван Жеренко.
Тренер – Тарас Вайданич
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 789 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: