Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Чергова вольова звитяга «Іванівців»
12:01
Чергова вольова звитяга «Іванівців»
Пропонуємо до вашої уваги репортаж одного з двох центральних поєдинків третього туру чемпіонату Мукачівського району.

Пропонуємо до вашої уваги репортаж одного з двох центральних поєдинків третього туру чемпіонату Мукачівського району.

Господарі грали в жовто-синій формі, а гості в зелено-білій.

Початок першого тайму був за господарями, яких активно гнали в атаку найпалкіші фани. А таких уболівальників, які незважаючи на вітряну та зовсім не квітневу погоду, змінили теплі одіяла і обігрівачі на улюблену гру, було чимало. На 4-й хвилині місцеві знайшли прогалину в центрі захисту суперника і виводили Теличка на побачення з воротарем. Василь Гудивок на якусь мить випередив Дмитра і виніс м’яч від нього з-під ніг на кутовий. Після навісу з кута Степана Тимка воротар знову вдало відіграв на виході з воріт. Через дві хвилини господарі заробили право на штрафний удар з правого флангу. Іван Зозуля прострілив у штрафний майданчик, де на вбивчій позиції опинились Теличко та Василь Балог, який грав під 11-м номером. Та Дмитро і Василь навіть не торкнулись круглого.

Далі було кількахвилинне борсання м’яча в центрі поля, коли він шукав свого господаря. Трохи оживив цей бойовий безлад якісний навіс на 12-й хвилині від Юрія Цифри. Гудивок вдало зіграв на виході. За мить пожвавлення біля воріт його візаві. Володимир Пінджоля прострілив зліва у карну зону. Віталій Левдер вдало обрав позицію і забрав круглого. Ще за мить Зозуля ударом зі штрафного з 35-ти метрів поцілив під поперечину. Гудивок не без проблем відбив м’яч.

Середина першого тайму хоча й була скупіша на гострі моменти, та в рази покращилась реалізація. Спочатку небезпека біля воріт Левдера. Правий край захисту не встежив за Пінджолею. Володимир із досить гострого кута наважився на удар з-за меж штрафного майданчика і не прогадав. Круглий ліг під дальню стійку – 0:1.

Кілька хвилин господарі та їх фани були в певному ступорі. Починаючи з 20-ї хвилини гра знову перемістилась до воріт зелено-білих. Під час однієї з наступальних дій місцеві змогли нарешті довести м’яч до карної зони, де той влучив у руку Гендела. Михайло Онац без вагань вказав на одинадцятиметрову позначку. Юрій Варга з точки пробив точно в лівий кут. Гудивок не зреагував – 1:1. Ще через п’ять хвилин простріл із правого флангу від Зозулі прицільним ударом з середньої дистанції замкнув Балог (№ 11). Круглий полетів у кількох десятках сантиметрів від правої стійки.

У кінці тайму невеликою перевагою знову володіли господарі. Зозуля хорошими передачами шукав ноги та голови партнерів. На 33-й хвилині його навіс із кутового ударом головою замкнув Теличко. М’яч полетів поруч зі стійкою. На 40-й хвилині ще навіс Зозулі. Гудивок кулаками виніс круглого. Після цього ініціатива перейшла до суперника. На 41-й хвилині точним обвідним ударом зі штрафного з 25-ти метрів у лівий кут продемонстрував свої снайперські здібності Томашовський. Левдер прочитав задум Василя, змістився до стійки і заволодів м’ячем. Далі стався провал у центрі захисту жовто-синіх. Партнери вивели на хорошу позицію Добрянського. Іван хоча й пробив із усієї сили, та круглий полетів у метрі над поперечиною. На останній хвилині тайму атаку правим флангом точною прострільною передачею на Добрянського завершив Іван Гендел. Його тезка виходив віч-на-віч з воротарем, та Левдер вчасно вибіг із воріт і врятував ситуацію.

Початок другого тайму був найкращим відрізком для «Іванівців». На 48-й хвилині Іван Кость зіграв у відборі м’яча біля чужого штрафного майданчика, та порушив правила в боротьбі з воротарем. За мить він вже завершив атаку правим флангом ударом з льоту. Круглий полетів повз ближню стійку. Ще через дві хвилини Кость був на завершенні атаки по центру, та цього разу після його пострілу з 30-ти метрів м’яч полетів вище.

Починаючи з 54-ї хвилини «прокинулись» і господарі. На 56-й хвилині відбулась їх масована атака з використанням обох флангів з використанням поперечних діагоналей. Балог (№14) заробив стандарт, а Зозуля пробив повз стійку. Господарі так захопились плетінням атакувальних конструкцій, що втратили пильність, за що миттєво поплатились. Кость, на завершенні контратаки правим флангом, пробив із 14-ти метрів точно в дальній кут. Та м’яч, рикошетом від захисника, змінив свій напрямок. Левдер не зміг перегрупуватись змушений був виймати його з під іншої стійки – 1:2. Господарі десять хвилин не могли прийти до тями.

У середині тайму гості віддали ініціативу й ледь не отримали неприємність за пасивність. І якщо на 67-й хвилині, після простілу з лівого флангу на правий край штрафного майданчика, удар заблокував Кость, то далі все було набагато небезпечніше. Та до цього, на 68-й хвилині, «Іванівці» могли збільшити перевагу, коли контратаку правим флангом гарматним ударом завершив Томашовський. На щастя Левдера м’яч полетів трохи вище поперечини його брами.

Через три хвилини Варга відгукнувся на навіс зі штрафного з правого флангу від Зозулі. Круглий, після удару головою від Юрка, прямував точно в лівий кут. Гудивок у неймовірному стрибку відбив. Одразу була ще одна пожежа біля його воріт, та її ліквідували захисники. На 75-й хвилині ще одна атака жовто-синіх із використанням обох флангів завершилась прострілом Віталія Ралли, який зявився на заміну. Балог (№11) пробив із 15-ти метрів у правий нижній кут. Гудивок відбив.

Кінцівка тайму була трохи нуднішою за середину. Гості вміло сушили цей відрізок часу. На 77-й хвилині Тимко зумів замкнути навіс зі стандарту від Зозулі. Та Степан хоча й пробив точно, та несильно. Воротар забрав м’яча до рук. Через п’ять хвилин контратака зелено-білих правим флангом. Інший Пінджоля, той що Антон, який зявився на заміну, віддав під удар Костю. Іван викручував м’яч у дальню девятку, та той, на щастя воротаря, який не реагував, полетів вище.

Остання нагода для місцевих, щоб врятуватися була на першій доданій хвилині, коли на завершенні атаки лівим краєм Лукандій віддав на Зозулю. Іван прострілив у штрафний майданчик. Балог (№11) пробивав, та захисники заблокували. Фінальний свисток Онаца зупинив атаку гостей, та вони цьому тільки зраділи.


Арбітр – Михайло Онац
Асистенти – Іван Іванько та Михайло Кунак.

«Великі Лучки» – «Іванівці» – 1:2 (1:1)

Голи: Варга, 23 – Володимир Пінджоля, 17, Кость, 58.

«Великі Лучки»: Віталій Левдер, Степан Тимко, Василь Балог, Іван Лелик, Юрій Варга, Іван Лукандій, Василь Балог, Олександр Мучичка, Юрій Цифра, Дмитро Теличко, Іван Зозуля.
Запасні: Віталій Ралла.

«Іванівці»: Василь Гудивок, Михайло Чуб, Іван Кость, Володимир Пінджоля, Василь Томашовський, Іван Гендел, Владислав Генці, Іван Магданос, Святослав Ільницький, Володимир Кузьма, Іван Добрянський.
Запасні: Андрій Крячковський, Мирослав Мешко, Антон Пінджоля, Василь Савчинець, Володимир Грубінка.

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 932 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: