Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Черговий домашній камбек "Минаю" (ФОТО)
19:42
Черговий домашній камбек "Минаю" (ФОТО)
Пропустивши першими минайці зуміли вирвати перемогу у передостанній грі чемпіонату.

Черговий домашній камбек
В останній домашній грі сезону Минай був налаштований взяти максимум, тим більш при під зав’язку заповнених трибунах. Саму гру вони розпочали з позиції сили і позиційно намагались переграти суперника, проте загострити гру вдалося лише ближче до середини тайму.
 
Гегедош пробивав головою та це був не складний удар для височенного Нестеренка. А от чи не перша небезпечна атака гостей закінчилась голом: після високої подачі у воротарський майданчик Попович переводить м’яч у поперечку, однак круглий не покидає поле, а вилітає у поле і Гладкий добиває по незахищеним воротам з 4 метрів – 0:1.
 
Та згодом минайці використали свою головну зброю – це виконання стандартів Артуром Карнозою. На 31-ій хвилині Артур перекинув стінку і відправив м’яч низом у ближній кут – 1:1.
 
За декілька хвилин Артур знову пробивав зі стандарту з середньої дистанції та на цей раз кіпер відбив шкіряного. Під завершення тайму свої технічні якості у чужій штрафній продемонстрував кращий бомбардир Кубку та Другої ліги України Зона А. Роберт обійшов декількох опонентів і з близької відстані розстріляв ворота – 2:1.
 
На початку другого тайму невпевнена гра Поповича на виході могла призвести до голу, Музичук пробив головою та Андрій зумів виправитись і відбити цей удар. На 57-ій хвилині господарі заробили доволі неочевидний пенальті, коли Пиняшко промахнувшись по м’ячу врізався у Даценка. Страшкевич пробив точно в кут з одинадцяти метрів – 3:1.
 
У більш ніж півгодини, що залишилось, підопічні Куренка мали відчутну перевагу на полі та в моменти біля чужих воріт це не втілювалось. Минай впевнено довів гру до перемоги і через втрати своїх головних переслідувачів Ниви і Полісся, гарантував собі як мінімум друге місце.
 
Жеребкування матчів плей-офф за вихід до першої ліги, і жеребкування номінального господаря поля матчу за звання чемпіона Другої ліги відбудеться цього понеділка о 14:00 у Будинку футболу. Плей-офф за вихід до Першої ліги складатиметься з двох матчів, а гра за звання абсолютного чемпіона пройде у Кропивницькому 01 червня, в ній зустрінуться переможці груп А і Б.

 
«Минай» - «Поділля» 3:1
 
Голи: Карноза, 31, Гегедош, 43, Страшкевич, 58 - Гладкий, 22.
 
«Минай»: Попович, Вагін, Корнутяк, Стасюк, Беца, Дмитренко (Лобода, 62), Страшкевич (Шпак, 78), Пиняшко (Смокоровський, 72), Микуляк (Кополовець, 61), Гегедош (Капустей, 85), Карноза
 
«Поділля»: Нестеренко, Швець, Даченко, Червінський (Панасенков), Морговський (Романюк), Ліповуз, Погорілий, Музичук (Найко), Каверін, Бабак (Шпигула), Гладкий (Гайдаш)
 
Попередження: Лобода – Ліповуз, Погорілий
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 787 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: