Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Черговий камбек від "Севлюша" (ВІДЕО)
17:36
Черговий камбек від "Севлюша" (ВІДЕО)
Про те, як виноградівці вчергове дали супернику шанс і далі змогли впевнено виграти, дізнавайтесь далі.

Черговий камбек від
Звичайно казати, що двобій із «Карпатами» є головним для виноградівців у місяці червні було б трохи загучно для амбіцій «Севлюша». Та він мав важливе значення для гравців, які стукають у двері основного складу, бо тут вони можуть набути більше ігрової практики, ніж у поєдинках із «Минаєм» або «Середнім». Команда з Рахова теж на місці не стоїть і постійно працює над посиленням своєї гри і це вже не ті «Карпати», які з помітним острахом стартували в Іршаві, а значно збалансованіший у всіх ланках колектив. Із огляду на це, матч видався цікавим як длялюбителів красивої гри, так і для поціновувачів непередбачуваного сюжету з драматичною розвязкою.
 
Господарі атакували позиційно з використанням середніх та коротких передач, а підопічні Савляка шукали щастя в контратаках із дальніми пасами на швидких Яремчука та Лембака. Саме Юрій та Анатолій, підтримувані Іваном Микуличинським, найбільше дошкуляли досвідченим захисникам «Севлюша» й частенько змушували партнерів допомагати Микуляку та Чумаку в центрі захисту. Та одна дальня передача на Яремчука все ж допомогла Юрію відкрити рахунок, коли він за якусь мить двічі пробивав по воротах свого тезки Славіка. Якщо на перший удар центрфорварда «Карпат» воротар ще якось зреагував, то після повторного пострілу м'яч все ж влетів у правий кут – 1:0. Стало зрозуміло, що роботи над черговим камбеком виноградівцям не уникнути. Та цього разу підопічні Ребрика досягли бажаного повернення набагато швидше, ніж у Довгому, а не кажучи вже й про останні валідольні хвилини у Вільхівцях.
 
Першим своє бомбардирське слово сказав Луця, який відгукнувся на навісну передачу з правого флангу від Реплюка й влучив у правий кут – 1:1. Через три хвилини на схожу верхову подачу від Ломаги відгукнувся Чедрик, який влучив у лівий нижній кут, та цього разу Кудла дістав цей мяч.
 
Далі гра трохи заспокоїлась і вибухнула в середині тайму, коли Вайда влучив із 25-ти метрів у правий кут. Мафтій намагався дістати, та не дотягнувся до м'яча. Здавалось на його боці стала стійка, в яку влучив круглий і полетів паралельно воротам, та він все ж залетів у протилежний кут – 2:1.
 
Через дві хвилини Бандурович завершив атаку лівим флангом ударом із 16-ти метрів у правий кут. Кудла випростався в струнку і в стрибку витяг м'яч із-під стійки, продемонструвавши свій найкращий сейв.
 
Та трохи згодом партнери вивели віч-на-віч із воротарем прудкого Луцю і Василь двічі пробивав по воротах. Перший постріл Мафтій відбив, та повторний – досяг свого – 3:1. Після цього всі згадали й про Чедрика, а точніше сам герой попереднього 5-го туру змусив всіх згадати про себе, коли красивим ударом зняв павутинку з дальньої лівої дев'ятки – 4:1.
 
У другому таймі Ребрик дозволив кільком ключовим гравцям своєї команди відпочити й кинув у бій свою молодь, яка до самого завершення тримала в напрузі захисні порядки суперника. Рахунок міг змінитись кілька разів, та на щастя для «Карпат» свою гру зловив Кудла, який щоразу реагував на досить складні завдання від господарів. Виокремлю тільки три епізоди, де «Севлюш» мав можливість змінити рахунок. На 64-й хвилини Чонка підступно пробив у лівий кут, та Мафтій у стрибку зумів витягти м'яча із мертвої зони з-під самої стійки. Через сімнадцять хвилин Ковня прострілив із лівого флангу на Чонку, а ель-Дюрі з ходу із дуже вигідної позиції з 12-ти метрів пробив у сантиметрах поруч із лівою стійкою, на щастя для воротаря, якому було важко зреагувати на таку швидкість думки від Юрка. Ще через три хвилини Реплюк із 22-х метрів влучив під поперечину. Кудла зумів відбити кулаками.
 
Незважаючи на досить великий рахунок, гравці «Карпат» здобули хороший досвід із потужним суперником, що дасть можливість у майбутньому досягати потрібного результату із середнячками еліт-ліги, а «Севлюш» набув потрібної практики перед черговою битвою з «Минаєм», де нагод забити буде в рази менше, тому повна самовіддача при захисті своїх воріт для підопічних Ребрика в протистоянні з підопічними Гібалюка буде не зайвою.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Валерій Шкура та Томаш Бабич
4-й арбітр – Ігор Парада
Делегат ФФЗ – Віктор Наскалов
 
4 червня, м. Виноградів, стадіон «Юність», ясно та спека, 600 глядачів
 
«Севлюш» Виноградів – «Карпати» Рахів – 4:1 (4:1)
 
Голи: Луця, 13, 37, Вайда, 27, Чедрик, 42 – Яремчук, 11.
 
«Севлюш»: Юрій Славік, Андрій Ломага, Віктор Чумак, Віктор Микуляк, Василь Ковтун, Юрій Чонка, Михайло Реплюк, Василь Луця, Артур Вайда, Михайло Чедрик, Іван Бандурович
Запасні: Віталій Гринишин, Денис Ребрик, Віталій Чийпеш, Богдан Котляр, Роман Орос, Борис Ковня
тренер – Денис Ребрик
 
«Карпати»: Мафтій Кудла, Юрій Микуличинський, Владислав Василенко, Микола Романюк, Юрій Утцюський, Роман Фільшок, Микола Вішован, Микола Козурак, Іван Микуличинський, Анатолій Лембак, Юрій Яремчук
Запасні: Юрій Ковач, Василь Ретізник, Михайло Грегорчак, Іван Кокіш, Юрій Савчук
тренери – Юрій Савляк
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1496 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: